Litoralul romanesc de la Mamaia la Vama Veche. Cum si unde te poti distra la mare in Romania

Distractia si relaxarea o puteti gasi pe litoralul romanesc de la Mamaia la Vama Veche, indiferent daca veniti cu gasca de prieteni sau sunteti in cautara unui concendiu linistit, alaturi de familia.

0
1822

Distractia si relaxarea o puteti gasi pe litoralul romanesc de la Mamaia la Vama Veche, indiferent daca veniti cu gasca de prieteni sau sunteti in cautara unui concendiu linistit, alaturi de familia.
Statiunile de pe litoralul romanesc au oferte potrivite pentru fiecare turist in parte.

Litoralul romanesc de la Mamaia la Vama Veche: Muzica si petreceri pana in zori

Multi tineri care vin pe litoralul romanesc isi doresc sa aiba parte de aceeasi atmosfera pe care o intalnesc in cluburile din Capitala. Statiunea Mamaia este renumita, in acest sens, chiar si peste hotare pentru viata de noapte extrem de colorata, locatiile exclusiviste, bauturile fine si nu in ultimul rand muzica buna.
Tot in Mamaia au loc si cele mai renumite festivaluri de muzica de la malul marii „Sunwaves” si „Neversea”, care aduna si un val de turisti straini.
Pentru turistii ceva mai boemi, Vama Veche ramane in continuare destinatia ideala, fiind locul in care fiecare se simte bine si petrece cum isi doreste, fara a se simti judecat. Nu in ultimul rand, dupa o noapte alba plina de aventuri, multi vamaioti aleg sa isi incheie aventura privind rasaritul de la malul marii.
Daca Vama nu e de tine, iar Mamaia este mult prea scumpa, poti oricand sa alegi calea de mijloc. Costinesti, numita si „statiunea tineretului” este plina de viata dupa lasarea serii, iar Megadiscoteca Tineretului iti aduce pe scena cei mai indragiti artisti locali ai momentului, pe care ai sansa sa ii asculti live.

Litoralul romanesc de la Mamaia la Vama Veche: Concediu cu familia

Statiunea Neptun este ideala pentru parintii care vin insotiti si de cei mici sau pentru cuplurile care isi doresc o vacanta linistita. Plaja „La Steaguri” este considerata una din cele mai frumoase plaje de pe litoralul romanesc. Nisipul este fin, abundent, plajele sunt linistite, iar atmosfera regasita in statiune iti incarca bateriile.
Daca vreti sa mergeti cu cei mici in parcurile de distractie, puteti da o fuga pana la Eforie Nord, la Eforie Aqua Park, acolo unde voia buna este garantata atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, locatia avand o capacitate de peste 3000 de locuri.
Tot pe litoralul romanesc, dar in Saturn, iti poti petrece zilele de vacanta la Aqua Park Balada sau la Aqua Park Cleopatra.

Litoralul romanesc de la Mamaia la Vama Veche: Sanatate si turism balnear

In statiunile Techirghiol, Eforie Nord, Neptun, Mangalia – gasesti pachete pentru turism balnear. Locatiile sunt in general luate cu asalt de turistii iesiti la pensie, dar nu este o regula. Litoralul romanesc dispune de diverse resurse balneare, ape minerale si mineralizate, namoluri terapeutice. Lacul Techirghiol este cunoscut in Romania si in lume pentru namolul terapeutic folosit in afectiuni reumatismale, ginecologice, ale cailor respiratorii si probleme dermatologice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.