Unde mergem la schi in Austria

Companiile de turism au clasat Austria ca fiind una din principalele destinatii turistice in timpul sezonului rece. Iata unde mergem la schi in Austria, in timpul iernii dar si in timpul verii.

0
1581

Austria este renumita in randul iubitorilor de sporturi de iarna. Companiile de turism au clasat Austria ca fiind una din principalele destinatii turistice in timpul sezonului rece. Unde mergem la schi in Austria, conform unui top realizat de Imopedia.ro.

Unde mergem la schi in Austria: Stubaier Gletscher, Tirol, 110 kilometri de partie

Aici se afla cea mai mare zona de ski pe ghetar din Austria si se intinde pe o suprafata de peste 70 de hectare. Tot aici, pasionatii de ski vor gasi zapada din octombrie si pana in iunie.
Turistii vor gasi aici 20 de partii si 22 de teleschiuri, iar zapada are 160 de cm.

Unde mergem la schi in Austria: Hintertuxer Gletscher, Tirol, 59 kilometri de partie

Aceasta statiune este singura statiune din Austria in care se poate schia in tot timpul anului. In perioada verii, sunt deschisi publicului aproximativ 20 de kilometri de partie si 9 mijloace de transport.
Partiile sunt distribuite in mod echitabil, atat pentru incepatori, dar si pentru avansati.

Unde mergem la schi in Austria: Obertauern, Salzburg, 100 kilometri de partie

Turistii care vin in Obertauern au o gama variata de activitati in aceasta statiune. Pe langa activitatea de pe partie, statiunea ofera numeroase hoteluri cu welness si fitness inclus, baruri apres ski, dar si o viata de noapte agitata.
Aici, cea mai mare parte a partiilor este dedicata incepatorilor.

Unde mergem la schi in Austria: Ischgl, Tirol, 238 kilometri de partie

Ischgl este una din cele mai apreciate statiuni montane la nivel mondial. Zona a castigat numeroase premii si titluri internationale, fiind asaltata de numerosi turisti in fiecare an.
Aici, pistele sunt construite pe toate nivelurile: 39 km de dificultate scazuta, 150 km de dificultate medie, 34 km dificultate avansata si 15 km de rute freeride.

Unde mergem la schi in Austria: Sölden, Tirol, 144 kilometri de partie

Sölden are o populatie de 3.000 locuitori si este este una dintre cele mai populare statiuni montane din Europa, gazda a Cupei Mondiale FIS. Sölden a fost votata drept cea mai buna statiune montana din Austria.
Autoitatile s-au implicat foarte mult pentru a obtine acest titlul: sistemul de transport este extrem de bine conectat, 33 de telecabine capabile să transporte 68.000 persoane/ora, partii amenajate pana la o altitudine de 3.340 metri, iar tunurile de zapada sunt pornite pentru toate partiile sub altitudinea de 2.000 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.