Locuri de muncă în Germania. Cât câștigă un bucătar

0
673
Locuri de muncă în Germania FOTO: Pexels/Pixabay.com
Locuri de muncă în Germania FOTO: Pexels/Pixabay.com

Două companii din Germania sunt în căutare de bucătari în România. Primul anunț vine de la un hotel care se află în Landul Renania de Nord – Westfalia, localitatea Munster. Hotelul caută doi bucătari care știu să prepare mâncăruri a la carte, să pregătească pentru mese festive și banchete și mise-en-place.

Se cere calificare profesională încheiată și experiență în bucătăria a la carte. De asemenea, cei interesați de aceste locuri de muncă în Germania trebuie să aibă „cunoștințe bune de limba germană” și de limba engleză. Salariul oferit este cuprins între 1.950 și 2.300 de euro brut pe lună.

„Se acordă sprijin în vederea găsirii unei locuințe în apropierea hotelului. După primul an se acordă bonus pentru vacanță și pentru Crăciun”, potrivit anunțului de angajare. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, iar termenul limită pentru a aplicat pentru aceste locuri de muncă în Germania este 31 martie 2020. Pentru mai multe detalii trebuie să vă adresați Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă, la agentul EURES. Detalii găsiți și – aici.

Locuri de muncă în Germania. Salariu de 2.800 de euro

O altă firmă, tot din Landul Renania de Nord – Westfalia, însă din localitatea Bad Driburg, caută doi bucătari pentru un restaurant. „Activitatea presupune: ajutor pentru bucătarul șef, mise-en-place, cunoașterea normelor de siguranță alimentară”.

Cei interesați de aceste locuri de muncă în Germania trebuie să știe că trebuie să aibă calificarea profesională încheiată și minim 3 ani experiență în domeniu. De asemenea, se cere experiență în bucătăria a la carte, permis de conducere categoria B și autoturism personal.

Potrivit anunțului, bucătarii trebuie să știe limba engleză și limba germană. Salariul este cuprins între 2.300 și 2.800 de euro pe lună. Se acordă sprijin în vederea găsirii unei locuințe în apropierea restaurantului. Durata constractului este pe perioadă nedeterminată.

Termenul limită pentru aplicare este de 31 ianuarie 2020. Ca și în cazul primului anunț, pentru mai multe detalii despre aceste locuri de muncă în Germania trebuie să vă adresați Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.