Locuri de munca in hoteluri din strainatate – care sunt tarile care ofera cele mai mari salarii

0
717

Tot mai multi romani aleg sa lucreze in strainatate, in special in domeniul turismului, iar principalul motiv este, desigur, reprezentat de salariile care pot fi chiar duble sau triple fata de Romania. Astfel, intr-o alta tara – din Europa sau nu, puteti castiga pana la de trei sau chiar patru ori mai mult, pentru aceeasi pozitie, cu acelasi numar de ore si responsabilitati similare. In articolul de astazi discutam despre locuri de munca in hoteluri din strainatate si va prezentam cateva exemple de joburi la care puteti aplica.

Locuri de munca in hoteluri din strainatate – conditii generale

Spre deosebire de alte domenii, in domeniul hotelier exista foarte multe posturi vacante care pot fi ocupate si de cei care nu au deloc experienta in domeniu. Astfel, daca pentru a lucra la receptia unui hotel este obligatoriu sa cunoasteti limba tarii respective si eventual si o alta limba de circulatie internationala, precum engleza, pentru alte locuri de munca in hoteluri din strainatate nu aveti nevoie de exeperienta. Dintre aceastea enumaram personalul responsabil de mentinerea curateniei in zonele comune ale hotelului, precum si angajatii care trebuie sa curete camerele oaspetilor. Tot aici intra si portarii sau cei care sunt responsabili cu transportul bagajelor personale ale oaspetilor. Acestea sunt doar cateva exemple de locuri de munca in hoteluri din strainatate, insa in randurile de mai jos va prezentam pozitii care sunt vacante acum si pentru care puteti aplica, daca doriti.

Exemple de locuri de munca in hoteluri din strainatate

  • Personal hotelier Grecia

Descrierea jobului

Oferim un numar mare de joburi in toate departamentele unui hotel: F&B (chelneri, ospatari, bartender, hostess), FO (receptie, relatii cu clientii, bellboy), bucatarie (ajutor de bucatar, spalator vase), animatori (sport, copii), ghizi, SPA (maseur, receptie), gradinari, cameriste, securitate, spalatorie, etc.

Beneficii

Salariu fix lunar, cazare, 3 mese pe zi, training la locul de munca, si bonus EXTRA, contravaloarea transportului.

Detalii AICI sau la numarul de telefon 0030 698 824 8850

FARA COMISION.

Descrierea companiei

JOB TRUST este o firma de Consulanta & Recrutare a Resurselor Umane situata in Salonic (Grecia) specializata pe gasirea si pregatirea resurselor umane pentru a fi plasate in firme si hoteluri.

Telul firmei JOB TRUST este de a fi indeajuns de flexibili si folositori in a intampina nevoile clientilor si candidatilor care apeleaza la serviciile noastre, pornind de la premiza ca fiecare individ in parte este inzestrat cu calitati superioare. In acest fel Clientul va avea parte de o metoda de recrutare a personalului necesar eficienta din punct de vedere financiar si Candidatul va primi consultanta gratuita din partea noastra si un loc de munca dorit.
Pentru orice firma resursele umane reprezinta cel mai important factor aducator de succes. Recrutam si antrenam candidati care vor aduce beneficii generale pentru orice firma dar care in acelasi timp reprezinta cu succes firma JOB TRUST pe planul global al pietei muncii.

  • Personal hotelier Cipru

Descrierea jobului

Posturile oferite: cameriste

Oferta de munca este intr-un hotel privat din Cipru zona Papahos, deschis tot timpul anului, motiv pentru care contractele sunt de 6-7 luni, cu posibilitate de extindere.

Candidatii trebuie sa fie vorbitori de limba engleza sau de limba greaca. Experienta nu este necesara.

Beneficii

Salariul net este de 850 euro + tips;
Angajatorul ofera cazare, 3 mese/zi, asigurare medicala, fara transport;
4 zile libere pe luna, cu un program de 8h/zi.

Detalii AICI.

Personal hotelier Anglia

Descrierea jobului

Angajam personal curatenie hotel. Cautam doamne sau cupluri pentru hotelul nostru situat in zona Crawley, Gatwick.

Beneficii

Salariu: 8.30 lire/ luna, program de lucru – 40 de ore pe saptamana;

Contract de munca;

Program de lucru in ture de dimineta, 5 zile/ saptamana;

Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul de telefon 07424884353.

Personal hotelier Scotia

Descrierea jobului

Receptionisti in hoteluri de 4* din Scotia, in zonele Oban, Dalmally, Tyndrum, Thurso. Acceptam si cupluri sau grupuri de prieteni.

Beneficii

Plata este de £8.50/ora;

Se lucreaza 6 zile/saptamana;

Se ofera cazare in incinta hotelului (contra cost);

Se ofera 3 mese pe zi;

Mai multe informatii la numarul de telefon 07424884353.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.