Viata de noapte din Londra. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Londra

Viata de noapte din Londra este faimoasa mai ales prin modul in care londonezii aleg sa o traiasca, si anume, din plin. Daca te afli pentru prima oara in capitala Marii Britanii, iata cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Londra.

0
1658

Viata de noapte din Londra este faimoasa mai ales prin modul in care londonezii aleg sa o traiasca, si anume, din plin. Daca te afli pentru prima oara in capitala Marii Britanii, iata cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Londra.

Viata de noapte din Londra. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Londra: barul Trailer Happiness

Este unul din cele mai bune baruri de cocktail-uri din Londra. Decoratiunile retro si care amintesc de atmosfera de port maritim coloreaza intregul loc.
Barmanii de la Trailer Happiness sunt specializati in creareaunor cocktail-uri cu rom destul de inventive si care te vro trimite cu gandul direct la o vacanta pe plaja. Adesea, ei vor oferi si spectacole cu foc, sufland alcool spre tavan si aprinzandu-l in timp ce clientii asteapta cu aplauze rezultatul final.

Viata de noapte din Londra. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Londra: cartierul Soho

Zona Soho este una extrem de colorata, efervescenta, fiind frecventata in mod special de catre membrii comunitati gay. Cartierul londonez Soho este presarat la fiecare colt de strada cu baruri, restaurante deschise pana noaptea tarziu, sex shop-uri si cluburi.

Viata de noapte din Londra. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Londra: Capela Union

Este una din cele mai frumoase locatii de distractie din Londra. Acest lucru se datoreaza in primul rand locatiei, o capela gotica, in centrul careia se afla o orga victoriana splendida.
Aici au loc petreceri, concerte sau show-uri de comedie, acustica fiind una foarte buna.
Banii incasati de pe urma biletelor merg catre fondul destinat mentinerii acestei cladiri istorice.

Viata de noapte din Londra. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Londra: Gradinile Kensington

Situat deasupra strazilor din Kensington, barul exclusivist te va face sa te bucuri nu doar de o bautura buna, dar si de o priveliste pe masura.
Localul arata asemenea unei gradini, cu 500 de specii de plante, fantani spaniole si chiar pasari flamingo.
Gradinile Kensington este una din cele mai mari gradini de acoperis din Europa, fiind o locatie frecventata de multe mondenitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.