Master in Londra – Care sunt cele mai bune universitati din capitala Angliei

0
779
imprumut guvernamental uk studii
imprumut guvernamental uk studii

Daca vrei sa urmezi cursurile de master in Londra ai o multime de posibilitati de cel mai inalt nivel. Noi iti prezentam doar cateva dintre universitatile importante din capitala Angliei.

Marea Britanie in general reprezinta o oportunitate foarte buna pentru tinerii din Romania care vor sa urmeze cursurile unei facultati de calitate foarte buna la nivel european. Londra cu atat mai mult are concentrate o serie de Universitati si de traditie si cu rezultate excelente de-a lungul timpului. In acest articol vom arunca o privire peste programele de masterat pe care le prezinta.

Master in Londra – London Bussiness School

Cu siguranta ati auzit de multe ori de termenul de MBA. Aceasta prescurtare inseamna Master of Business Administration. Este unul dintre cele mai cautate tipuri de masterate in zona economica si nu numai.

London Bussiness School ofera un asemenea program de MBA care este cotat de Bloomberg in primele 5 programe de acest tip din intreaga lume. Cei care au urmat aceste cursuri lucreaza in zona economica sau in industria de tehnologie in cele mai inalte pozitii.

Imperial College London

Cea mai bine cotata universitate din Londra in acest an este Imperial College London care tocmai a depasit UCL si se claseaza undeva pe locul 8 intr-un clasament mondial. Institutia este focusata pe zona de tehnologie si stiinte si a dat de-a lungul timpului importanti ingineri pentru industrie, dar are si o prestigioasa scoala de bussiness si una dintre cele mai mari facultati de medicina din Marea Britanie.

Masterate in Londra – University College London

Atunci cand vorbim de Londra, cea mai importanta universitate pentru studentii straini, veniti din afara Angliei, este UCL – University College London. Peste 40% dintre studenti sunt straini, ceea ce asigura o diversitate extraordinara.

Institutia acopera un spectru larg de domenii si peste 50% dintre cei care termina cursurile facultatii la UCL urmeaza si studii de master. Cladirile universitatii se afla chiar in inima Londrei.

King’s College London

Renumita in stiinte umaniste, drept si stiinte, include cateva programe in domeniul sanatatii.

Universitatea are 40% dintre studenti proveniti din celelalte tari ale Uniunii Europene si e cunoscuta ca fiind cea mai centrala universitate din Londra pentru ca are 5 cladiri de campus din care 4 sunt pozitionate foarte aproape de locuri iconice din Londra precum Tower Bridge, London Eye si Big Ben.

Master in Londra – London School of Economics and Political Science

Singura universitate din UK specializata in stiinte sociale este LSE si e cotata in anul 2019 pe locul 38 in lume. Pentru unele dintre domenii si facultati, universitatea a obtinut pozitionari chiar si mai bune in clasamentele mondiale: printre cele mai bune facultati sunt cele de antropologie, politica, sociologie, drept.

Se spune ca in campusurile si pe holurile aceste universitati se vorbesc peste 100 de limbi datorita diversitatii studentilor.

Master in Londra  – Queen Mary, University of London

In cadrul Universitatii din Londra, Queen Mary e o institutie renumita pentru cursurile de medicina si stomatologie de cea mai inalta calitate. Are peste 25.000 de studenti dintre care 4.000 sunt implicati in diferite schimburi de experienta cu alte facultati din China, Grecia si Franta.

Master in Londra – Royal Holloway, University of London

Daca cele mai multe universitati sunt cat mai in centrul Londrei, iata ca Royal Holloway se afla la mai putin de o ora de centru, de mers cu trenul. Este o universitate cu peste 10.000 de studenti, renumita pentru zona de arte si stiinte umaniste. Despre campusul acestei universitati se spune ca este cel mai frumos din intreaga Mare Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.