Locuri de muncă în Suedia. Cât câștigă un mecanic auto

0
841
Locuri de muncă în Suedia FOTO: RyanMcGuire/Pixabay.com
Locuri de muncă în Suedia FOTO: RyanMcGuire/Pixabay.com

Cei interesați de locuri de muncă în Suedia se pot adresa Agenției Naționale de Ocuparea Forței de Muncă. O firmă suedeză din localitatea Kristianstad este în căutarea unor mecanici auto.

Potrivit anunțului, munca implică repararea tuturor daunelor structurale și estetice, lucrări de tinichigerie și caroserie. Veți avea de efectuat lucrări variate cu diferite tipuri de foi de metal.

„Suntem în căutarea de mecanici auto pentru a satisface nevoile clienților noștri și pentru a ne întări echipa. Căutăm persoane cu experiență în domeniul atelierelor auto, lucrări de caroserie, de preferat format/instruit în domeniu, sau pe cineva interesat de profesie și care are experiență în domeniu.

Trebuie să fiți atenți și cu multă răbdare. Trebuie să puteți lucra independent, dar și în echipă. Am prefera să vedem rezultatele și experiența decât educația formală”, spun angajatorii pentru cei interesați pentru aceste locuri de muncă în Suedia.

În ceea ce privește caracteristicile personale, se cere flexibilitate, încredere, dedicație și conștientizarea calității. „Trebuie să fiți atenți la detalii minore și să lucrați cu precizie, chiar și în situații stresante”, se mai arată în anunț.

Locuri de muncă în Suedia. Salariu de peste 2.000 de euro

Limba nu ar fi o problemă pentru cei interesați de aceste locuri de muncă în Suedia, pentru că în cadrul unității se vorbesc mai multe limbie, inclusiv româna. Salariul brut este cuprins între 2.500 și 3.000 de euro.

Angajatorul oferă cazare, care este foarte aproape de locul de muncă și se poate merge pe jos. De asemenea, angajatorul spune că oferă sprijin în probleme administrative legate de viață și munca din Suedia.

Mnca este cu norma întreagă, iar salariul se va stabili prin acord. Mai trebuie precizat și că sunt în vigoare acorduri colective. Va exista o perioadă de probă de 6 luni, iar perioada de încercare este cuprinsă între 1 și 3 săptămâni (perioadă plătită integral). În această perioada angajatorul va vedea dacă vă potriviți pentru munca respectivă, iar dumneavoastră hotărâți dacă vă place la respectivul job.

Cei interesați de aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă. De asemenea, ar trebui să scrie și o scurtă descriere, să aibă o copie după actul de calificare și un CV model Europass în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.