O bandă de români a făcut prăpăd pe o stradă din Hamburg. Toți au ajuns la spital

0
575
FOTO: Rico_Loeb/Pixabay.com
FOTO: Rico_Loeb/Pixabay.com

Șase români au ajuns la spital, dintre care trei în stare gravă, după ce au făcut o cursă ilegală de mașini pe străzile din Hamburg. Polițiștii suspectează că mașinile erau furate, iar cei șase erau membrii unei bande de hoți, potrivit morgenpost.de.

Două mașini implicate în accidente sunt un BMW X5 și un AudiA6, însă anchetatorii mai caută un BMW care ar fi fost implicat.

Accidentul a avut loc pe strada Sievekingsallee. Pe o arteră cu două benzi pe sens se întreceau cele două mașini când în fața lor a apărut un alt Audi A6, iar cele trei mașini s-au ciocnit violent.

La volanul autoturismului BMW X5 era un șofer în vârstă de 22 de ani. Pasagerul din dreapta, în vârstă de 39 de ani a suferit răni grave și e în stare critică la spital. De asemenea, încă două persoane din aceeași mașină au fost accidentate.

În cealaltă mașină, Audi A6, erau doi tineri de 19 ani, care au scăpat cu răni ușoare. În cea de-a treia mașină, tot Audi A6, era un șofer de 20 de ani care a scăpat cu răni ușoare.

Românii au provocat și pagube materiale uriașe. Nu mai puțin de 11 mașini au fost avariate, unele dintre ele având daune foarte mari.

Polițiștii germani au început o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a întâmplat accidentul și care este povestea celor șase români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.