Un român a fost împușcat în Belgia. Un vecin l-a acuzat că vrea să răpească copii

0
576
FOTO: Piabay.com
FOTO: Piabay.com

Agresorul unui român a fost condamnat, ieri, de judecătorii Tribunalului din Kortrijk, Belgia, la 10 ani de închisoare. Românul, în vârstă de 52 de ani, a fost victima unui atac în propria casă. Un vecin polonez, în vârstă de 32 de ani, a intrat în dormitorul său și în timp ce dormea l-a atacat cu un pistol și un cuțit.

Polonezul locuia în apartamentul de deasupra. Acesta l-a împușcat în cap și în piept și apoi l-a înjunghiat de mai multe ori. Însă, în mod miraculos, rănile nu s-au produs în zonele vitale, iar românul a reușit să se salveze ieșind în stradă, unde a cerut ajutor.

Întreaga întâmplare a avut loc pe 7 iulie 2018. Potrivit jurnaliștilor de la nieuwsblad.be, polonezul a încercat să se apere susținând că motivul atacului său e unul întemeiat. Acesta le-a spus oamenilor legii că românul i-a propus să meargă împreună în parc și să răpească copii pe care să îi ducă în Elveția pentru prostituție.

De altfel, înainte de a comite atacul, polonezul a mers la poliție și le-a spus că românul ar intenționa să răpească copii. Polițiștii l-au urmărit pe român, însă acuzațiile nu s-au adeverit și l-au lăsat în pac.

Polonezul nu a renunțat la acuzațiile sale împotriva bărbatului din România și s-a decis să-și facă singur dreptate. De asemenea, deși victima era împușcată, anchetatorii nu au reușit să găsească arma. Polonezul le-a spus polițiștilor că pistolul ar fi fost al românului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.