O româncă a fost sechestrată și bătută în Italia de un bulgar

0
566
FOTO: Tumisu/Pixabay.com
FOTO: Tumisu/Pixabay.com

Un bulgar în vârstă de 35 de ani este judecat la Tribunalul din Lanciano, provincia Chieti (Abruzzo), fiind acuzat că și-a agresat fosta concubină, o româncă în vârstă de 33 de ani.

Potrivit Il Messaggero, întreaga întâmplare a avut loc pe 11 septembrie 2017. Bulgarul ar fi adus-o pe româncă într-o mașină căreia i-ar fi scos dispozitivele de deschidere a portierelor pentru o ține captivă.

A doua zi, bărbatul a început să o supună violențelor fizice și psihice. Ar fi jignit-o și amenințat-o că înjunghie cu un cuțit și cu o foarfecă de curățat copacii. Românca a fost bătută în repetate rânduri cu pumnii în față.

Mai mult, la un moment dat a legat-o de mâini și de picioare și apoi a agățat-o de cârligul autoturismului amenințând-o cu o va trage după mașină.

Bulgarul i-a spus că dacă nu face ceea ce îi spune o omoară. De asemenea, cu altă ocazie, în timp ce era cu bulgarul în mașină a ieșit de pe carosabil și a amenințat-o că vor muri împreună în accident.

Românca nu a fost lăsată să iasă singură din casă și nici să intre în contact cu alte persoane sau cu familia ei. Trei zile a durat întreg calvarul, timp în care a violat-o de mai multe ori. Într-un moment de neatenție, românca a reușit să scape și să fugă și a anunțat autoritățile italiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.