Locuri distractive in Londra unde poti merge gratis cu copiii

Londra este un oras care ofera multe locuri si activitati distractive pentru toata familia Iata cateva locuri distractive in Londra unde poti merge gratis cu copiii.

0
1510

Londra este un oras care ofera multe locuri si activitati distractive pentru toata familia
Iata cateva locuri distractive in Londra unde poti merge gratis cu copiii.
Daca aveti un buget limitat, exista numeroase activitati cu care ii puteti incanta pe cei mici. Atunci cand doriti sa incercati o diversiune de la plimbarile in parc, juniorii pot admira multe muzee si atractii turistice, fara sa fie nevoie sa se plateasca intrarea sau orice alta taxa. Mai mult, in multe din aceste locuri nici macar adultii nu platesc bilet de intrare.

Locuri distractive in Londra unde poti merge gratis cu copiii

O atractie locala si care intotdeauna starneste curiozitatea turistilor este asistarea la ceremonia de schimbare a garzii de la Palatul Buckingham. Ceremonia atrage ca un magnet turistii aflati in Londra si nu numai. Daca ati ratat acest moment, puteti asista cu cei mici, zilnic, la acest moment, care este gratuit pentru toata lumea.

Iata alte locuri distractive in Londra unde poti merge gratis cu copiii

Diana Memorial Playground este o zona de joaca ideala pentru copiii sub 12 ani. In mijloc se afla o nava mare de pirati.

Muzeul London Docklands poate fi vizitat gratuit si are o zona speciala pentru copiii sub 12 ani, in care se poate intra fara plata. Zona pentru care nu trebuie sa platiti niciun fel de taxa de intrare se numeste Mudlarks.

Kew Garden este un loc minunat de relaxare in care persoanele sub 17 ani pot intra gratuit.

Natural History Museum este un loc in care atat cei mici cat si adultii pot afla lucruri interesante, care va vor imbogati cultura generala, iar accesul este gratuit pentru toata lumea, indiferent de varsta.

Alte locuri care merita vazute:

  • Crystal Palace Park Dinosaurs
  • Imperial War Museum
  • Coram`s Field si Foundling Museum
  • Science Museum
  • National Gallery – Family Sundays
  • Kensington Roof Gardens
  • British Museum
  • Barbican Big Adventure

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.