Prognoza meteo pentru luna septembrie in Spania

0
1094
prognoza meteo pentru luna septembrie in spania

Prognoza meteo pentru luna septembrie in Spania – In septembrie vremea este foarte buna in Spania, dar partial, in urmatoarele orase: San Fernando de Apure, Fuengirola, Begur, Elche, Calp, Lorca, Vigo, Castelló de la Plana, León, Peñíscola, Cádiz, Roquetas de Mar, Salamanca, Santander, Jaén, Mérida, Vinaros, Albacete, Malaga, Nerja, Burgos, Benidorm, Cadaqués, Cartagena, Estepona, Almeria, Córdoba, Gandia, Logroño, El Ejido, Madrid, Ciudad Real, Marbella, Palencia, Tarifa, Zaragoza, Llançà, Cullera, Motril, Algeciras, Badajoz, Jerez de la Frontera, Ponferrada, Almuñécar, Gibraltar, Empuriabrava, Sagunt, Figueres, Torrevieja, Huelva, Toledo, Marín, Gijon, Valladolid, Sevilla, Valencia, Costa del Sol, Estartit, Torremolinos, Roses, Dénia, Murcia, Andaluzia si Cáceres.

Prognoza meteo pentru luna septembrie in Spania. Clima in Madrid in luna Septembrie

In timpul lunii septembrie, temperatura medie in Madrid este 26°C (temperatura maxima este 30°C, iar temperatura minima este 23°C). Vremea este buna aici in luna septembrie. Cu doar 19mm de-a lungul a 4 zile, ploua foarte putin.

Temperatura medie 26°C
Cea mai ridicata temperatura 30°C
Cea mai scazuta temperatura 23°C
Ploaie 19mm
Numarul de zile cu precipitatii 4 day(s) 14%)
Umiditate 48%

Prognoza meteo pentru luna septembrie in Spania. Clima in Barcelona in luna Septembrie

In luna septembrie, temperatura medie in Barcelona este 25°C (temperatura maxima este 27°C iar temperatura minima este 23°C). Vremea este destul de buna in acea localitate in aceasta luna. Cu 80mm de-a lungul a peste 10 zile, exista sanse de ploaie pe perioada excursiei dumneavoastră. Acest lucru este destul de moderat si nu va fi ceva continuu.

Temperatura medie 25°C
Cea mai ridicata temperatura 27°C
Cea mai scazuta temperatura 23°C
Ploaie 80mm
Numarul de zile cu precipitatii 10 day(s) (34%)
Umiditate 78%

Prognoza meteo pentru luna septembrie in Spania. Clima in Costa del Sol in luna Septembrie

In septembrie, temperatura medie in Costa del Sol este 26°C (temperatura maxima este 29°C iar temperatura minimă este 23°C). Vremea este destul de agreabila aici in septembrie. Cu 63mm de-a lungul a peste 5 zile, se poate sa ploua pe toata durata excursiei dumneavoastra.

Temperatura medie 26°C
Cea mai ridicata temperatura 29°C
Cea mai scazuta temperatura 23°C
Ploaie 63mm
Numarul de zile cu precipitatii 5 day(s) (16%)
Umiditate 68%

Pentru mai multe informatii despre vreme acceseaza acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.