Tineri români arestați în Spania pentru că furau prin „medoda îmbrățișării”

0
514
FOTO: Piabay.com
FOTO: Piabay.com

Oamenii legii din cadrul gărzilor civile din Talavera de la Reina și Punete del Arzobispo au arestat o familie de tineri români care ar fi furat mai mulți vârstnici prin „metoda îmbrățișării”.

Cei doi tineri sunt acuzați că ar fi furat mai mulți oameni în orașele Puente del Arzobispo și Hinojosa de San Vicente, dar sunt suspecți și într-un caz de tâlhărie cu violență în Alberche del Caudillo.

Cei doi își alegeau victimele din rândul bătrânilor. Cei doi își foloseau și bebelușul. Mama avea în brațe copilul, în timp ce bărbatul o aștepta în mașină, în apropiere, pentru a se putea face nevăzuți repede.

Femeia se prefăcea că e o cunoștință mai vece a bătrânilor, se apropia afectuos de ei și le scotea bijuteriile în timp ce îi îmbrățișa. Aceasta își punea mâinile pe bătrâni astfel încât aceștia să nu simtă când le sunt luate bijuteriile.

Potrivit anchetatorilor, autoritățile au observat că din luna septembrie a crescut numărul de furturi în regiune prin această metodă.

În ceea ce privește cazul de tâlhărie din orașul Alberche del Caudillo, femeia, care se află acum în arest, este acuzată că i-a provocat răni unui bărbat în vârstă, căruia i-a luat de la mână un ceas de aur care costă aproximativ 1.200 de euro.

După ce au făcut mai multe filaje și au adunat de ajuns de multe probe, oamenii legii spanioli i-au ridicat pe cei doi români. Judecătorii au decis să o țină în arest pe femeie, în timp ce bărbatul a fost eliberat condiționat pentru a avea grijă de copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.