Povestea tragică a unui român din Marea Britanie care și-a pierdut viața în drum spre sora lui

0
878
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Un tânăr din România și-a pierdut viața pe o șosea din Anglia, în timp ce se ducea la sora lui.

Potrivit derbytelegraph.co.uk, Andreea Murgeanu s-a mutat în Marea Britanie în 2014, iar doi ani mai târziu i-a spus fratelui ei, Alexandru, în vârstă de 22 de ani, că se poate muta împreună cu ea și iubitul ei.

Accidentul a avut loc pe autostrada M1 din Anglia. „Îmi amintesc acea zi. Mult timp m-am învinovățit pe mine pentru ce s-a întâmplat, pentru că am fost cea care l-a convins să vină să stea cu noi, în Anglia.

Ai crede că este o țară perfectă, unde poți trăi, dar nu este așa. Dacă drumurile erau perfecte, nu i s-ar fi întâmplat asta fratelui meu.

Când a trebuit să merg să identific corpul, nu le păsa deloc, de parcă vorbeau despre un animal mort, nu despre o ființă umană. Nu au avut pic de simpatie față de mine. Am încercat să contactez poliția, dar nimeni nu a răspuns telefoanelor mele.

Am încercat să conving autoritățile să-mi arate înregistrările de pe camerele de luat vederi și mi s-a spus că nu merg. De ce mai au camere, dacă nu funcționează?”, a declarat Andreea Murgeanu.

Pentru că erau foarte mari costurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit, Andreea a început o campanie de strângere de fonduri pe rețelele sociale și în doar o săptămână a reușit să adune banii necesari.

După acest accident, s-a întors în România, însă susține o campanie pe care a început-o soția altui șofer mort în același accident. Aceasta cere un control mai eficient al șoselelor din Marea Britanie.

Cel care a provocat accidentul, un bărbat de 39 de ani, a fost arestat și este acuzat de oameni legii că avea un stil de condus agresiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.