Salarii la Carrefour in Spania

Hypermarket-ul Carrefour s-a dezvoltat cu succes in mai multe tari europene, printre care si Spania. Iata lista de salarii la Carrefour in Spania, potrivit portalului glassdoor.com

0
1598

Hypermarket-ul Carrefour s-a dezvoltat cu succes in mai multe tari europene, printre care si Spania. Iata lista de salarii la Carrefour in Spania, potrivit portalului glassdoor.com

Salarii la Carrefour in Spania

Cand vine vorba de cifra de salarii la Carrefour in Spania, banii incasati la sfarist de luna sunt ceva mai putini, comparativ cu angajatii Carrefour din Anglia, insa depaseste salariul angajatilor la Careefour din Romania.
Astfel, un casier poate incasa pana la 720 de euro pe luna, in timp ce un director de magazin ajunge pana la 55.000 de euro.
Un consultant IT are un salariu de pana la 28.000 de euro, iar un asistent administrativ – 14.000 de euro.

Salarii la Carrefour in Spania. Ce spun angajatii

Angajatii Carrefour din Spania sunt, in general, multumiti de castigurile lor. Multi dintre ei au lucrat ani in sir in cadrul companiei si au laudat eforturile echipei de a pastra o atmosfera prietenoasa la locul de munca si o echipa unita.
Ca aspecte negative, multi fosti angajati Carrefour Spania s-au plans pe portalul indeed.co.uk de orele prelungite de munca si neplata orelor suplimentare.
„Eram responsabila de magazin. Nu aveam viata personala, munceam minim 12 ore pe zi, iar cand nu aveam inventare, lucram si cate 15 ore. Lucram inclusiv in weekend-uri”, povesteste o fosta angajata.

„Atmosfera este una prietenoasa si am avut multe de invatat de la echipa mea. Desi erau zile in care aveam mult de munca, ne ajutam reciproc si duceam lucrurile la bun sfarsit”, este o alta parere impartasita pe portalul respectiv.

„Nu platesc orele suplimentare de munca”, mai spune o utilizatoare care le recomanda oamenilor sa nu accepte posturi de coordonatori pe magazin in cadrul Carrefour Spania.
Per total, pe o scala de la 1 la 5, a satisfactiei angajatilor de la locul de munca in cadrul Carrefour Spania, compania a primit calificativul 3.9, dintr-un total de 11.651 de voturi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.