Salarii la supermarketurile Tesco in Anglia

Compania numara aproape 300.000 de angajati. Iata oferta de salarii la supermarketurile Tesco in Anglia pentru angajatii sai.

0
5990

Tesco este cel mai mare retail care opereaza in Marea Britanie si domina piata cu bunuri de consum. Compania numara aproape 300.000 de angajati. Iata oferta de salarii la supermarketurile Tesco in Anglia pentru angajatii sai.

Salarii la supermarketurile Tesco in Anglia

Angajatii sunt platiti in functie de postul pe care il ocupa. Astfel, un angajat care lucreaza ca „customer service” (casier) este platit cu 7.58 lire sterline pe ora.
Un asistent de customer service castiga putin mai mult, aproximativ 8.34 lire sterline pe ora.
Angajatii care urca in ierarhie si ajung pe pozitia de manager de magazin ajung sa incaseze 33.000 de lire sterline pe an, potrivit glassdoor.co.uk.

Aceste salarii la supermarketurile Tesco in Anglia urmeaza sa fie marite, dupa cum au anuntat managerii Tesco la jumatatea anului 2017.
Astfel, angajatii de la cutomer service ar putea incasa 8.42 lire sterline pe ora. Cresterea salariala va avea loc in 3 stadii, in urmatorii 2 ani. Astfel, pana in luna noiembrie a anului 2018, angajatii vor ajunge la suma promisa.
Acelasi lucru se va aplica si celorlalti angajati de magazin, astfel incat fiecare salariu sa aiba o crestere de 10.5%.

Salarii la supermarketurile Tesco in Anglia. Bonusuri pentru concediu de maternitate

O alta schimbare implementata pentru angajati face referire la concediul de maternitate. Incepand cu luna octombrie 2017, angajatele Tescocare vor intra in concediu de maternitate vor mai avea alte 14 saptamani de concediu de maternitate cu jumatate de norma platita.

„Ne dorim sa venim in sprijinul parintilor care lucreaza si din acest motiv am decis sa oferim aceste bonusuri si sa ne imbunatatim pachetul salarial pentru concediul de maternitate. Aceste cresteri reprezinta un pas inainta, iar compania este pregatita sa investesca cat mai mult in angajati, pentru a creste astfel si cifra de afaceri”, a declarat Pauline Foulkes pentru employeebenefits.co.uk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.