Salarii la Lidl in Franta

Retailerul german Lidl opereaza si pe teritoriul vecinilor, aici unde oferta de salarii la Lidl in Franta depaseste pragul de 1000 de euro pentru angajati.

0
1345

Retailerul german Lidl opereaza si pe teritoriul vecinilor, aici unde oferta de salarii la Lidl in Franta depaseste pragul de 1000 de euro pentru angajati.

Pachetul de Salarii la Lidl in Franta porneste de la 1255 de euro/ luna pentru angajatii care lucreaza la casa de marcat.
Un manager de tura la Lidl Franta incaseaza si 1893 de euro/luna, potrivit informatiilor furnizate de portalul glassdoor.co.uk.
Un gestionar de marfa castiga 1782 euro/ luna, iar un manager de departament castiga pana la 34.300 euro/an.

Salarii la Lidl in Franta. Compania a cunoscut un declic pe teritoriul francez

Cu toate astea, oferta de angajare la Lidl Franta este in scadere, iar acest lucru se intampla din cauza retailerului german care a retras in ultimii ani aproximativ 150 de magazine de pe teritoriul tarii.
Mai multe magazine Lidl au fost inchise in Franta din cauza competitiei acerbe cu francizele locale.

Ca masura de imbunatatire, Lidl Franta a adoptat o strategie prin care au oferit reduceri mai mari si au introdus mai multe produse si branduri.
„Este o concurenta foarte mare, iar dificultatea vine pentru Lidl, din cauza faptului ca nu pot face reduceri mai mari decat cele pe care le-au facut deja. Cei de la Lidl trebuie sa isi largeasca oferta de produse la preturi accesibile”, a spus specialistul Frederic Valette, pentru Mirror.co.uk.

Salarii la Lidl in Franta. Angajatii sunt multumiti

Angajatii Lidl din Franta sunt multumiti de conditiile de munca. Utilizatorii de pe portalul indeed.fr, implicit, persoane care au lucrat in cadrul Lidl s-au declarat multumiti de organizarea interna, colegii de munca si responsabilitatile pe care le aveau de indeplinit.

Prin comparatie, un angajat Lidl in Romania are un venit mediu de cel putin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), su­ma ce inclu­de si bo­nu­rile de masa. Un lucrator comer­cial sau un lu­crăator din de­pozitele Lidl poate ajun­ge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu ti­chete de masa incluse.

In Romania, retailer-ul german are aproximativ 4.000 de angajati. Lidl ofera un pachet salarial in trepte. Prin urmare, in primii trei ani de activitate in companie, salariul creste in fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.