Kira Hagi, fiica lui Gica Hagi, desemnata „Cea mai buna actrita” la Los Angeles

Kira Hagi a fost desemnata "Cea mai buna actrita" in cadrul unei competitii internationale de film care s-a desfasurat in Statele Unite. Kira Hagi, fiica lui Gica Hagi, desemnata "Cea mai buna actrita" la Los Angeles, in cadrul Actors Awards.

0
1441

Kira Hagi a fost desemnata „Cea mai buna actrita” in cadrul unei competitii internationale de film care s-a desfasurat in Statele Unite.
Kira Hagi, fiica lui Gica Hagi, desemnata „Cea mai buna actrita” la Los Angeles, in cadrul Actors Awards.
Competitia Actors Awards ofera recunoastere in fiecare luna tuturor actorilor de pe plan international si care joaca in filme de lung metraj sau scurt metraj.
Kira Hagi a primit distinctia pentru rolul din productia americana „Fragile”. In acest film, Kira interpreteaza rolul unei tinere studente care se hotaraste sa isi faca un vlog intr-un moment in care se angajeaza ca animator la o casa de productie de la Hollywood. Un eveniment tragic o va reaaduce pe studenta a vechea ei viata, intr-un mod neplacut.
Filmul a fost regizat de Camila Mejía Duque, iar scenariul ii apartine Kirei Hagi.
„O interpretare foarte interesanta a acestei tinere actrite talentate. Kira ne ofera un joc actoricesc exceptional si captivant. A fost o placere sa o urmaresc. Felicitari”, a spus actorul Jean Vincentelli, despre Kira Hagi.

„Suntem incantati sa anunţam finalistii lunii decembrie 2017“, a comunicat Actors Awards la 9 ianuarie. Acestia sunt: Ashley Tabatabai – Falsified (Marea Britanie), Noah Howald – About Patience (Switzerland), Kira Hagi – Fragile (SUA), Brian Quintero – Narcissistic (Canada), Carlos Antonio Leon – Ann (SUA), Bryan Larkin – Dead End (Hong Kong, Marea Britanie).

Kira Hagi, fiica lui Gica Hagi, desemnata „Cea mai buna actrita” la Los Angeles si felicitata de Ambasada Romaniei in Statele Unite

„Felicitari romancei Kira Hagi, pentru succesul in lumea filmului american, la LA Film Awards”, a scris Ambasada Statelor Unite la Bucuresti pe pagina de Facebook.

Kira Hagi studiaza de cativa ani actoria in Statele Unite ale Americii si viseaza sa devina o actrita. Kira Hagi are 22 de ani si a studiat la faimoasa scoala de film New York Film Academy. Inca din adolescenta, in perioada in care se afla in Romania a cochetat cu teatrul si a aparut in cateva pelicule romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.