Salariul la McDonald’s in Anglia. Cati bani poti castiga in fast-food in Londra

Lantul de restaurante McDonald's se afla mereu in cautare de angajati. Una din cele mai de succes francize la nivel global opereaza peste 700 de restaurante doar in Marea Britanie.

5
15027
McDonald's, Hoe Street, Walthamstow. (6/11/2011) EL27597-1

Lantul de restaurante McDonald’s se afla mereu in cautare de angajati. Una din cele mai de succes francize la nivel global opereaza peste 700 de restaurante doar in Marea Britanie.
Pentru romanii care vor sa lucreze la McDonald’s, pe bani mai multi, in Anglia, iata ce conditii va sunt oferite de angajator.

Salariul la McDonald’s in Anglia. Cati bani poti castiga in fast-food in Londra

SC Ysiiea SRL, companie de plasare a fortei de munca pe teritoriul Marii Britanii recruteaza in permanenta romani in cautare de loculuri de munca.
Posturile se adreseaza atat celor cu experienta, dar si personalului necalificat.
Conform anunturilor de recrutare, se cauta manageri de tura, dar si doritori pentru a ocupa postul de Crew Member la McDonald’s in Anglia.
Daca esti interesat de postul de manager de tura, Una din principalele conditii o reprezinta cunoasterea limbii engleze.
Salariul incepe de la 7,72 lire, iar adunat, aceasta cifra inseamna aproximativ 2000 de euro pe luna.
Pentru angajatii care aplica pentru postul de Crew Member, candidatii trebuie sa vorbeasca si ei limba engleza, insa nu este necesara experienta anterioara.
Salariul porneste de la 6,70 lire, aproximativ 1800 de euro la sfarsit de luna.
Programul de munca este de opt ore pe zi, cinci-sase zile pe saptamana.

Salariul la McDonald’s in Anglia. Cati bani poti castiga in fast-food in Londra

Desi salariile sunt mai mari si cheltuielile sunt pe masura in Londra, iar prima luna poate fi una mai dificila pentru strainii care vin sa lucreze in Anglia. Totusi, angajatorul promite si alte beneficii care vin in ajutorul candidatilor.
In primul rand, va exista un contract de munca permanent, care va fi semnat intre angajator si angajat pe un an de zile sau chiar mai mult.
Pentru straini, cazarea este gratuita in primele patru-sase saptamani de munca, iar apoi va costa 70-80 de lire pe saptamana.
De asemenea, in perioada de acomodare vi se va oferi si masa zilnica.

sursa: infomunca.ro

5 COMENTARII

  1. De unde plm ajungi tu la 2000 de euro cu 7.5 lire la ora….la 8 ore???? Ba ca muisti mai sunteti…trimiteti lumea la sclavie……niciodata nu bagi la mcdonalds 8 ore….is 12 ca popa…si iesi cam la 280 pe sapt…maxim 1200 lire pe luna…asta insemnand extrem de putin…salariul mediu e undeva la cel putin 350 de lire la sapt

  2. Stresul si munca sunt fff mari.Lucrez de 3 ani si 2 luni.si salariu? 8 pe ora de zi..si 9 de noapte ..ies undeva la 900.1000 dar lucrez doar break fast.cam 6 7 ore pe zi..5 zile pe saptamana

  3. Un articol total fals .La Mc Donalds se plateste minimul pe economie bani cu care abia te intretii si muncesti ca un sclav.Chiriile variaza de la 400£ o camera single,Deci in concluzie dezinformare maxima ,sa stergi postarea daca ai un pic de constiinta nu mai duce lumea in eroare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.