Ce nu poti avea in bagajul de cala. Lista

0
924
ce nu poti avea in bagajul de cala

Ce nu poti avea in bagajul de cala. Deseori, pasagerii au neplăceri la aeroport din cauza bagajelor de mână, pe care vor să le ia cu ei în avion.

Din păcate, mulţi nu ştiu care sunt obiectele interzise în avion şi astfel trebuie să renunţe la diferite produse, care vor fi aruncate sau confiscate.

Ce nu poti avea in bagajul de cala

Pe lângă respectarea unor dimensiuni speciale cerute de fiecare companie aeriană în parte, bagajul de mână trebuie să mai respecte anumite criterii: să nu conţină obiecte interzise.

Ce nu poti avea in bagajul de cala

Când bagajul dumneavoastră de cală va fi predat la check-in, el va intra în custodia companiei aeriene cu care călătoriți și se va emite o etichetă de identificare. Vă recomandăm ca pe bagajul de cală să inscriptionați numele, adresa dumneavoastră și un număr de telefon la care puteți fi contactat.

Obiecte interzise in bagajul de cală:

Substanţe şi dispozitive explozive şi incendiare care pot fi utilizate pentru a cauza vătămări grave sau care pot pune în pericol siguranţa aeronavei, inclusiv: muniţie; capse detonante; detonatoare şi fitiluri; mine, grenade şi alte dispozitive explozibile militare; artificii şi alte articole pirotehnice; bombe fumigene şi cartuşe fumigene; dinamită, praf de puşcă şi explozibili plastici.

III. ANIMALE VII. Ce nu poti avea in bagajul de cala

În funcție de termenii și condițiile companiei aeriene, în cabina de pasageri se acceptă transportul animalelor vii de mici dimensiuni din clasa PET (animale de companie cu greutate maximă de 6 kg) câini sau pisici, în cuști speciale, cu obligația proprietarului de a le ține în brațe pe durata zborului.

În cala de bagaje pot fi transportate animale vii de talie medie, câini sau pisici, în cuști standardizate în conformitate cu reglementările IATA, dar nu mai mult de trei pe un zbor.

Pentru detalii suplimentare trebuie contactată compania aeriană cu care călătoriți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.