„Superland” din Brasov, cel mai mare loc de joaca din sud-vestul Europei

Copiii romani au noi motive de bucurie, odata cu deschiderea "Superland" din Brasov cel mai mare loc de joaca din sud-vestul Europei.

0
2105

Copiii romani au noi motive de bucurie, odata cu deschiderea „Superland” din Brasov, cel mai mare loc de joaca din sud-vestul Europei.
Parcul de distractii se afla situat la iesirea dintre Brasov si Cristian si are o suprafata de 17.000 de metri patrati, potrivit Adevarul.ro.
„Superland” din Brasov, cel mai mare loc de joaca din sud-vestul Europei a fost deschis in ianuarie 2018 si poate fi vizitat in fiecare zi a saptamanii.
Programul poate fi accesat aici.

Locatia de joaca poate fi vizitat de copii de toate varstele, insotiti de adulti.
Copiii de 4 ani se vor distra intr-o zona speciala, de 1.400 de metri patrati, construita sub forma unui labirint. Aici vor gasi trambuline, topogane, trasee cu obstacole sua bazine cu mingi.
Copiii de 6 ani vor avea la dispozitie si console conectate la ecrane de dimensiuni mari, dar si un cinematograf 8D cu vedere panoramica.
Simulatorul de schi este o alta atractie pentru copiii mai mari si iti ofera senzatie unei aventuri pe partie. Separat de locurile de joaca exista si mai multe camere speciale unde se vor organiza petreceri tematice cu animatori deghizati in printi, printese si supereroi.
Parintii se pot destine la „Superland”, cel mai mare loc de joaca din sud-vestul Europei, in zona de restaurante si cafenele.

Un avantaj il reprezinta bratarile speciale pe care copiii le vor purta la maini. Astfel, micutii vor putea fi urmariti de parinti pe telefonul mobil în orice moment. In plus, Superland va avea 120 de angajaţi, dintre care mai mult de jumatate vor fi animatori si ingrijitori pentru copii.
Tariful pentru copii este de 40 de lei toata ziua de luni pana joi sau 45 de lei pentru 4 ore de vineri pana duminica. O ora suplimentară costa 15 lei. Adultii vor plati 20 de lei la prima intrare, iar 10 lei la urmatoarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.