Obiceiuri de nunta in Canada. Cat costa sa dansezi cu mirii

0
1488
obiceiuri de nunta in canada

Obiceiuri de nunta in Canada.Fiecare cultură are propriile reguli şi ritualuri pentru a celebra marele eveniment al nunţii. Nu spunem, multe dintre ele sunt utile, pentru că fac ziua în care mirii spun celebrul DA de neuitat.

Pe principiul „mai bătrâni şi mai înţelepţi” merg, cu precădere, tinerii din ţările mari ca Japonia, Stalele Unite, Canada şi Australia, unde aceştia se căsătoresc la 26 -29 de ani, dar păstrează cu stricteţe anumite obiceiuri de nuntă.

Obiceiuri de nunta în Canada

Cu trei săptămâni înainte de nuntă, invitații se duc în vizită la miri acasă unde li se seveşte o masă, cam tot ca cea pentru nuntă, la care se mai adaugă câte un mic cadou. Mireasă petrece cu femeile și ginerele cu bărbații. Atunci se prezintă și cadourile de nuntă sau plicurile cu bani.

Cadourile se aleg de la magazinul în care mirii au prezentat o listă cu obiectele necesare noii căsnicii, însoțite de detalii și prețul lor. După ce este cumpărat un obiect, este șters de pe lista.

În invitațiile primite acasă este indicat și magazinul ales precum și un alt plic timbrat și cu adresă lor, cu rugămintea de a da răspunsul dacă le onorezi nunta.

Altă tradiţie respectată de canadieni este următoarea: Invitații trebuie să se ridice, să cânte un cântec cu ‘love’ în versuri, iar mirii trebuie să se sărute.

Dansul şosetelor. Obiceiuri de nunta in Canada

Acest obicei de nuntă reuşeşte să strângă laolată întreaga familie şi este extrem de amuzant. Prietenele miresei care sunt nemăritate trebuie să danseze în timp ce poartă şosete funny. Invitaţii aruncă cu bani în ele şi tot ce se strange se transformă în cadou de nuntă pentru miri.

Altă tradiţie pe care canadienii o respectă la nuntă constă în faptul că mesenii plătesc un dolar sau chiar mai mult dacă vor să danseze cu mireasa. Aceşti bani se consideră a fi pentru a plăti nunta sau luna de miere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.