Cursuri de calificare gratuite in UK – Unde trebuie sa le cautati

0
1531

Exista cursuri de calificare gratuite in UK oferite fie de stat, fie de diferite organizatii sau institutii de invatamant, fie puteti apela la imprumuturi extrem de avantajoase pentru a urma cursurile unei facultatii, urmand sa platiti abia dupa ce salariul depaseste un anumit nivel.

In functie de necesitatile fiecaruia, pot exista cursuri gratuite organizate de stat in UK care sa va intereseze. De exemplu, aici se incadreaza cursurile d elimba engleza si unele cursuri de personal medical.

Cele mai multe informatii le gasiti online la adresa https://www.gov.uk/advanced-learning-loans sau apeland direct la Learndirect Advice Helpline la numarul 08000100900 sau chiar la primaria judetului in care locuiti.

Unele dintre universitatile conventionale si colegii ofera, de asemenea, oportunitati de invatamant la distanta.

Cursuri de calificare gratuite in UK – Advanced Learner Loan

Cele mai populare cursuri de calificare gratuite in UK sunt organizate atat in Londra, dar si in alte orase. Cel mai des frecventate cursuri sunt cele de contabilitate si finante, de la cursuri introductive pana la cursuri de specialitate, publicitate, managementul afacerilor, utilizarea calculatorului, cursuri culinare, stiinte umane, limbi straine, marketing, mass-media, muzica, pictura, fotografie, relatii publice dar si turism, ospitalitate, catering si agrement.

Cel mai frecvent aceste cursuri sunt organizate de universitati, colegii si alte institutii de invatamant din fiecare zona, in spatiile proprii, unde poate fi ales si orarul de lectii, de exemplu, cursuri de dimineata, seara sau in weekend.

Cele mai convenabile institutii sunt cele mai apropiate de casa, desigur, sau de locul de munca. Informatiile se pot obtine direct de la primarie sau de pe site-urile institutiilor. Un exemplu, daca locuiti pe teritoriul municipiului Newham, puteti vizita site-ul newham.gov.uk unde gasiti sectiunea Services by Topic si Education and Learning, apoi Adult Education Courses.

Gasiti pe site brosuri cu toate cursurile organizate in zona respectiva si toate informatiile asociate.

Un alt site foarte util pe care gasiti atat cursurile cat si institutiile de invatamant ordonate dupa jude este http://www.floodlight.co.uk/pls/courses/fl_home.pg_home.

Alegi judetul pentru a restrange zona in care cauti, specifici cursurl sau calificarea dorita, dar si tipul de curs, pentru unul de durata scurta selectati non degree.

Se poate alege si orarul preferat sau cand puteti participa la cursuri. Daca nu gasiti cursuri conform dorintelor voastre puteti extinde cautarea prin eliminarea selectiei orelor de cursuri preferate.

Exista in multe cazuri posibilitatea invatamantului la distanta, adica la domiciliu prin  corespondenta online cu institutia de invatamant. Exista o multime de posibilitati, important e sa va informati cat mai amanuntit si sa stiti ce va doriti.

Cursuri de calificare gratuite in UK – Invatamantul superior

E important de stiut si faptul ca in UK puteti urma cursurile unei facultati gratuit daca obtineti un imprumut pentru studii. Acest imprumut poate fi acordat chiar de stat sau de alte institutii acreditate.

Imprumuturile de la stat acopera costurile cursurilor pentru toti anii iar restituirea banilor se face abia dupa ce va angajati si salariu vostru depaseste un prag destul de inalt. Mai mult, ratele din acel moment sunt foarte mici si avantajoase si nu va vor pune probleme.

Mai mult, exista alte institutii care va ofera imprumuturi si mai avantajoase ce nu doar ca va asigura banii pentru achitarea cursurilor de la facultate, dar va ofera si o suma pentru cheltuielile de zi cu zi cum ar fi chiria si mancarea. Pe larg gasiti amanunte despre situatia imprumuturilor pentru cursuri in UK gasiti AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.