Curse Atlassib Romania – Corsica. Programul pe orase

0
2862
curse atlassib romania - corsica

Curse Atlassib Romania – Corsica. Daca te pregatesti sa pleci in vacanta sau trebuie sa te intorci la munca si ai ales ca mijloc de transport autocarul iti recomandam sa alegi Atlassib Romania, caci au curse regulate catre aceasta destinatie.

Urmatoarea plecare din Bucuresti cu destinatia Corsica, mai concret orasul Ajaccio este pe data de 3 august, iar data sosirii la destinatie este 05.08.2018. Se pleaca din Bucuresti la ora 03.00, iar in Ajaccio veti ajunge la ora 02.25 Pretul calatoriei este de 105 euro. Statia de sosire la Ajaccio este Stazione. Statia de plecare din Bucuresti este Autogara Rahova, soseaua Alexandriei 164.

Tot pe data de 3 august se pleaca si catre Bastia. Imbarcarea din Bucuresti se face la ora 03.00, iar ora sosirii este 18.15. La fel, pretul este de 105 euro de persoana. Statia de plecare din Bucuresti este Autogara Rahova, soseaua Alexandriei 164, iar statia de sosire la Bastia este Porto.

curse atlassib romania corsica

Pe data de 10 august ai autocar din Bucuresti catre Calvi. Plecarea din Bucuresti se face la ora 03.00, iar la destinatie ajungi la ora 01.10. Pretul cursei este de 105 euro/persoana. Statia de plecare din Bucuresti este Autogara Rahova, soseaua Alexandriei 164, iar statia de sosire in Calvi este Parcarea HiperU.

Curse Atlassib Romania – Corsica – Ce trebuie sa stii

Tariful afisat este valabil la momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari in perioada urmatoare. Tariful se aplica biletelor achizitionate in acest moment si nu poate fi invocat pentru solicitari ulterioare.

Pentru plecari din Romania nu se pot efectua numai rezervari pe internet. Rezervarile se efectueaza prin achitarea biletului la una din agentii sau prin achitarea online, prin card bancar Visa sau MasterCard.

Autocarele Atlassib mai merg si catre orasele: Aleria, Biguglia, Borgo, Corte, Lecci, Lumio, Sartene, Venaco, Vivario, Folelli, Francardo, etc.  Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul companiei Atlassib de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.