Viata de noapte din Madrid. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Madrid

Madridul este cunoscut pentru petreceri si viata de noapte extrem de variata, cu multe cafenele, tascas (baruri ieftine), teatre, cinematografe si cluburi de noapte pentru a distra vizitatorii.

0
2026

Madridul este cunoscut pentru petreceri si viata de noapte extrem de variata, cu multe cafenele, tascas (baruri ieftine), teatre, cinematografe si cluburi de noapte pentru a distra vizitatorii. Majoritatea oamenilor incep sa petreaca pe la ora 23:00, si nimeni nu intra intr-un club inainte de ora 1:00. Multe localuri raman deschise pana in dimineata urmatoare.

Viata de noapte din Madrid. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Madrid: zonele orasului recomandate petrecaretilor

Centrul vietii de noapte din Madrid este situat in Calle Huertas (langa Puerta del Sol). Zona este una aglomerata, cu mute baruri, cluburi si discoteci deschise pana in zorii zilei. Este un adevarat punct de atractie pentru turistii care cauta distractia pana tarziu.
Pentru turistii mai boemi, Malasaña este un cartier central unde se gasesc mai multe pub-uri si localuri cu muzica rock, punk, metal sau muzica electronica. Zona este frecventata de foarte multi tineri.
Districtul La Latina este o zona ceva mai linistita, adresata turistilor in cautare de o atmosfera relaxanta. Aici se gasesc multe baruri tapas si restaurante cu preparate din bucataria traditionala.
Iata cateva din cluburile preferate de turistii din Madrid.

Viata de noapte din Madrid. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Madrid: Teatro Kapital

Teatro Kapital este unul din cele mai faimoase cluburi din Madrid. Aflat in incinta unui fost teatru, cladirea este una impresionanta, cu sapte etaje.
La fiecare etaj se poate ascunta si dansa pe un anumit gen muzical, dar se poate face si karaoke.
Fostele galerii de teatru sunt transformate acum in camere VIP elegante.

Viata de noapte din Madrid. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Madrid: Gabana Club

Deschis de miercuri până sâmbătă la 24.00 la 5.30. Este un club frecventat adesea de oameni celebri, fotbalisti sau modele. Nu exista niciun fel de selectie la intrarea in club, iar muzica este una variata, de la disco la alternativa.

Viata de noapte din Madrid. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Madrid: Opium Madrid

Un alt club frecventat de celebritati si care a reusit sa isi pastreze renumele de-a lungul anilor. Opium Madrid este o locatie eleganta, iar cei care vin aici sunt de obicei imbracati la patru ace. Muzica variaza, de la cea comerciala si pana la disco.
Este bine de stiut ca doamnele si domnisoarele au acces liber, in timp ce pentru barbati se percepe la intrare o taxa de 10 euro.

Viata de noapte din Madrid. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Madrid: Fabrik

Fabrik este situat in orasul Fuenlabrada, la 30 de km de centrul Madridului. Pasionatii de muzica electronica si techno vor dori cu siguranta sa ajunga aici.
he Fabrik gazduieste cei mai buni DJ, ca Sven Väth, Ricardo Villalobos, Laurent Garnier si multe altele. Sistemul de sunet este impresionant, iar capacitatea salii aminteste de cluburile din Ibiza.
Un bilet la intrare costa 20 de euro, insa suma poate varia in functie de eveniment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.