Actorul din „Harry Potter”, obligat sa invete limba romana

Actorul din "Harry Potter", obligat sa invete limba romana, pentru unul din filmele in care va juca. Indragitul actor Daniel Radcliffea fost nevoit sa inceapa cursurile de limba romana, pentru a se descurca la filmarile filmului "Jungle".

0
1330

Actorul din „Harry Potter”, obligat sa invete limba romana, pentru unul din filmele in care va juca. Indragitul actor Daniel Radcliffea fost nevoit sa inceapa cursurile de limba romana, pentru a se descurca la filmarile filmului „Jungle”.
Daniel Radcliffe il va interpreta pe exploratorul evreu de origine romana Yossi Ghinsberg.
Povestea lui Yossi Ghinsberg a devenit cunoscuta dupa ce in anul 1981 a fost nevoit sa supravietuiasca singur in jungla amazoniana, dupa ce s-a pierdut de grupul de prieteni cu care pornise ine expeditie.
Filmul „Jungle” a fost lansat in anul 2017.

„Oamenii obisnuiti supravietuiesc in fiecare zi in situatii extreme. Acest film este un exemplu pentru unde va puteti testa limitele”, a explicat Daniel Radcliffe jurnalistilor straini.

Actorul din „Harry Potter”, obligat sa invete limba romana, la cerintele regizorului Greg McLean. Regizorul si-a dorit sa ofere multa credibilitate personajului, dar si situatiilor in care se afla.
Din acest motiv, pentru a interpreta cat mai natural accentul lui Yossi Ghinsberg, Radcliffe a fost nevoit sa invete sute de cuvinte in limba romana, dar si pronuntia corecta a acestora.

Yossi Ghinsberg este un antreprenor si scriitor israelian stabilit in Australia. Este autorul aplicatiei mobile Headbox. Yossi Ghinsberg  s-a nascut in anul 1959 in Tel Aviv, Israel. Parintii sai sunt imigranti romani, stabiliti in Israel imediat dupa cel de al Doilea Razboi Mondial. Tatal sau a fost deportat intre 1940 si 1945 in Siberia, unde a lucrat intr-o tabara de prizonieri germani.

Yosii a devenit cunoscut pentru experienta pe care a avut-o in a anul 1981 când timp de trei saptamâni a reusit sa supravietuiasca singur in jungla amazoniana. Dupa aceasta aventura a publicat cartea ”Pierdut in Jungla” in care si-a povestit experienta traumatizanta. De asemenea a aparut ca invitat si in serialul “I Shouldn’t Be Alive”, realizat de postul Discovery Channel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.