Afaceri Italia – România. Doi soți vor să dea lovitura în țară cu înghețată

0
507
Afaceri Italia România FOTO: allybally4b/Pixabay.com
Afaceri Italia România FOTO: allybally4b/Pixabay.com

Afaceri Italia – România. Doi români din diaspora s-au gândit să se întoarcă în țară cu o afacere care este de mare succes în Italia. Liliana Florentina Florea a fost inițial în Germania timp de doi ani. Apoi, împreună cu soțul ai s-au decis să plece în Italia.

Acolo au descoperit înghețata italiană. După câțiva ani, cei doi soți s-au întors în Iași și vor investi în domeniul înghețatei 44.000 de euro primiți în cadrul programului Start-Up Nation.

„Noi am fost plecați câțiva ani în Italia și pentru că am văzut că există un interes pentru aceste produse, ne-am gândit să ne deschidem o mică afacere”, susțin doi soți din Iași care vor deschide o gelaterie cu banii obținuți în cadrul programului Start-Up Nation, potrivit bzi.ro.

Afaceri Italia – România. Produse italiene la Iași

Cei doi soți se pricep și la comerț pentru că au lucrat în supermarket-uri și cofetării.

„Eu am lucrat câțiva ani în cadrul unui supermarket, iar soțul a fost angajat la o cofetărie, fiind patiser de meserie. Noi am fost plecați câțiva ani în Italia și pentru că am văzut că există un interes pentru aceste produse, ne-am gândit să ne deschidem o mică afacere aici, în Iași. Am văzut că mai sunt câteva gelaterii, dar noi sperăm că prin produsele italiene, cu ingrediente din Italia, vom atrage clienții”, a povestit Liliana Florentina Florea.

În perioada următoare urmează să rezolve problema spațiului și să aducă echipamentele necesare.

„Noi căutăm un spațiu potrivit. Încă nu l-am găsit, dar sperăm că luna aceasta, martie cel târziu, vom rezolva și această problemă. Trebuie să aducem echipamentele, să stabilim cu furnizorii, materia primă. Mai durează puțin până ne punem la punct cu toate detaliile. Sperăm că în vară vom avea gelateria funcțională. Vom avea și 4 angajați pentru că așa suntem obligați, conform proiectului”, a mai spus antreprenoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.