Dramă în Italia. O tânără româncă a ajuns la spital cu arsuri din cauza unei confuzii

0
547
FOTO: Captură video Vigili del fuoco
FOTO: Captură video Vigili del fuoco

O româncă în vârstă de 21 de ani se zbate între viață și moarte în spital, după ce a intrat în flăcări ca să-și salveze mama din casa în care locuia. Tânăra se află într-un spital din Catania.

Mai grav este că tânăra a intrat în flăcări fără să știe că, de fapt, mama ei se afla în siguranță, ieșise din casă în siguranță și se adăpostise în apropiere. Potrivit autorităților, incidentul s-a întâmplat duminică, 8 decembrie, în comuna Motta Sant`Anastasia din Catania.

În jurul orei 13:00 casa în care tânăra locuia alături de familia ei a luat foc. Imediat după ce a ieșit a început să-și caute mama și pentru că nu a găsit-o a crezut că a rămas în casă și a intrat în flăcări.

Potrivit catania.meridionews.it, alarma a fost dată de vecini, iar la fața locului au ajuns în scurt timp mai multe autospeciale ale pompierilor. Tânăra a fost scoasă din flăcări, însă cu arsuri grave, pe 90% din suprafața corpului și a fost transporată în stare critică la spital, cu un elicopter.

Alte două persoane, rude ale tinerei, au fost interenate cu arsuri pe mâini, însă la scurt timp au fost externate. Din primele informații reiese că incendiul ar fi pornit de la pomul de Crăciun. Pompierii cred că a fost un scurt circuit provocat de instalația de pe brad. Incendiul a fost stins complet după mai bine de zece ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.