Acte necesare pentru alocatie in Anglia. Ce sa nu omiti

0
1225
acte necesare pentru alocatie in anglia

Acte necesare pentru alocatie in Anglia. In UK multe familii pot beneficia de alocatia pentru copii (in engl. Child benefit), iar aceasta se plateste parintilor sau tutorului copiilor cu varsta sub 16 ani, sau pana la 20 de ani in cazul in care acestia sunt la facultate cu frecventa la zi.
Alocatia pentru copil este fixa.

Din 6 aprilie 2012 pentru primul copil (cel mai mare) se plateste 20.30£ pe saptamana, iar de la al doilea copil 13.40£ pe saptamana. Puteti apela la child benefit pentru orice copil care se afla in ingrijirea dumneavoastra.

Ce aveti nevoie pentru a aplica pentru Child Benefit:
– National Insurance Number
– Certificatul de nastere al copilului pentru care apelati (original)
– Bank account in care sa ajunga banii saptamanal/lunar
– Pasaportul copilului (original)

Acte necesare pentru alocatie in Anglia

Mamele primesc formularul pentru alocatia copilului, de obicei, in spital. Acest formular poate fi completat si online, poate fi listat si trimis la adresa: Child Benefit Office, PO Box 1, Newcastle Upon Tyne, NE88 1AA. Daca familia poate sa primeasca acesta alocatie, depinde de statutul de imigrant. Desigur, cetatenii tarilor Uniunii Europene (UE) si cetatenii elvetieni sau sotii lor, au de asemenea, posibilitatea de a primi acest tip de ajutor. Cu toate acestea, în conformitate cu normele stabilite de Uniunea Europeana, ei ar trebui sa aiba dreptul de sedere in Regatul Unit (in engl. right to reside).

Resedinta si domiciliul

Pentru a primi alocatia pentru copii, o persoana trebuie sa se afle, sa traiasca si sa aiba dreptul de sedere in Regatul Unit.

Plata alocatiei

De exemplu, un parinte singur cu un venit de pana la 6500 lire pe an si care munceste intre 16 si 30 de ore pe saptamana si nu are vre-un handicap care sa-l impiedice sa munceasca si are in ingrijire un copil sanatos poate primi urmatoarele sume lunare:
Working tax credit excluding childcare element = £73.59
Working tax credit childcare element = £0.00
Child tax credit = £59.45
Total credits = £133.04
Child benefit = £20.30

Acte necesare pentru alocatie in Anglia

Ceea ce duce la un total de aproape £331 pe saptamana.

Alocatia de stat pentru copil se transfera in contul bancar al sotului, partenerului, sau persoanei care actioneaza in numele sau. Ea nu poate fi transferita intr-un un cont bancar al copilului sau intr-un cont comun (al tau si copilului tau). Sumele alocatiei de stat pentru copil pot fi verificate in extrasul bancar. Daca ti se pare ca alocatia acordata este prea mica, trebuie sa contactezi Agentia.

Acte necesare pentru alocatie in Anglia

De obicei, alocatia pentru copii se plateste o data pe luna. Pentru plata saptamanala poate opta:
– parintele singur
– persoana interesata, sotul sau partenerul ei, care beneficiaza de asistenta sociala sau indemnizatie. Daca ai gasit un partener (amandoi au inceput sa creasca copilul) si alocatia este oprita, trebuie sa raportezi despre acest lucru. In mod normal alocatia este platita in fiecare luna.

Este important de stiut ca alocatia pentru copil nu depinde de venitul tau. Mai mult, alocatia nu este impozabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.