Bătaie între eleve de 13 ani pentru un băiat: „S-au mușcat până la os”

0
232

Două fete de 13 ani, eleve în clasele a VI-a, respectiv a VII-a la Școala Gimnazială „Nicolae Coculescu” din Scornicești, județul Olt s-au bătut chiar în incinta școlii in fața zecilor de colegi. Din primele informații se pare că motivul conflictului ar fi un băiat de care ele erau îndrăgostite, iar scenele conflictului au fost filmate de colegi.

Mai multe reprize de bătaie între eleve în aceeași zi

Altercația dintre cele două eleve s-a produs în ziua de 3 octombrie, în timpul pauzei (VEZI VIDEO AICI). Părinții fetelor au fost chemați la școală, după ce și poliția a fost sesizată pentru a aplica sancțiuni.
„La data de 4 octombrie 2023, în jurul orei 8,10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 3 octombrie 2023, o minoră ar fi fost agresată fizic de către o altă minoră, în timp ce se aflau la o unitate de învățământ din orașul Scornicești.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, care, din primele verificări, au stabilit identitatea minorelor implicate în eveniment.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, au anunțat reprezentanții IPJ Olt.

Marian Cârstea, directorul școlii spune că în ziua evenimentului ar fi avut loc mai multe reprize de bătaie, doua în incinta școlii și o a treia undeva lângă instituția de învățământ.

„Ele s-au bătut la prima pauză, săptămâna trecută, marți. Din păcate, niciun profesor de serviciu nu a fost pe hol ca să intervină, recunoaștem lucrul acesta. Un etaj avem, s-au bătut la etaj. Rămâne să stabilim ce abateri disciplinare aplicăm, unde se încadrează. Imaginile din afara școlii sunt de nedescris. Una dintre ele era cu părul smuls, una era mușcată până la os, efectiv tremurau. M-am crucit când am văzut ce s-a întâmplat”, a declarat directorul școlii, Marian Cârstea, pentru Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.