Româncă, moartă într-un accident în Italia

1
929

O tânără de 29 de ani din România a murit într-un accident de mașină petrecut în Castelvetro, provincia Modena. Femeia, mamă a doi copii, se afla într-o dubă condusă de partenerul ei când acesta a pierdut controlul mașinii și a izbit un stâlp de electricitate de pe marginea șoselei.
Accidentul a avut loc pe Via Sapiana și primele cercetări făcute la fața locului indică faptul că șoferul dubei a pierdut controlul volanului, din motive neelucidate până acum, mașina a ieșit de pe carosabil și a izbit violent un stâlp de iluminat.

Se afla în mașină cu concubinul

Impactul cu stâlpul a fost atât de puternic încât românca de 29 de ani a murit pe loc, informează Gazeta Românească. Medicii de pe ambulanță chemați de urgență au constatat decesul femeii și l-au transportat pe partenerul ei la spital care este în continuare internat, în stare stabilă.

Un alt accident mortal a avut loc cu două săptămâni în urmă în aceeași zonă

Accidentul în care și-a pierdut viata românca Ana Maria Botezatu vine la doar două săptămâni după o altă tragedie petrecută pe aceeași șosea. Foarte aproape de tragedia produsă duminică seară a avut loc un alt accident în care un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața.

1 COMENTARIU

  1. […] Evenimentul este cu atât mai tragic cu cât românca a murit chiar sub privirile celei de care avea grijă. Femeia de 85 de ani din Italia se afla în fața blocului, pentru a profita de vremea frumoasă, atunci când românca a căzut de la o înălțime de peste 10 metri de la etajul al patrulea al blocului în care locuia. Scena a fost traumatizantă pentru femeia de 85 de ani care practic și-a văzut prietena cum se stinge din viață.Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului. Deocamdată nu se știe daca femeia originară din România s-a dezechilibrat și a căzut sau i s-a făcut rău în timp ce spăla geamurile. Varianta sinuciderii a fost exclusă inițial de anchetatori care au făcut cercetări și în apartamentul femeii pentru a colecta mai multe informații și a reconstitui tragicul eveniment. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.