Câștigător Chefi la cuțite. Janni a câștigat Chefi la cuțite 2023

0
266

Câștigător Chefi la cuțite este Janni Alexandridis. Câștigător Chefi la cuțite, sezonul al 12-lea este Janni Alexandridis, concurentul care a fost în echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

Janni a primit cuțitul e aur din partea lui Florin Dumitrescu în preselecții și a avansat rând pe rând în competiție până în finala Chefi la cuțite și a reușit să câștige Chefi la cuțite 2023, sezonul al 12-lea.

Câștigător Chefi la cuțite. Cine este Janni, câștigătorul Chefi la cuțite

Janni Alexandridis este câștigător Chefi la cuțite sezon 12. Janni a câștigat Chefi la cuțite și va fi ultimul câștigator Chefi la cuțite în formula cu cei trei chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Antena 1 a anunțat că s-a încheiat colaborarea cu cei trei chefi care au adus audiență vreme de 12 sezoane.

Janni, câștigătorul Chefi la cuțite 2023 este jumătate grec și jumătate român. Mama lui Janni este româncă și tatăl lui este grec, dar Janni trăiește în Germania și este bucătar chef în Nurenberg.

„Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.

Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școalî, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate”, și-a început povestea Janni Alexandridis, câștigător Chefi la cuțite, conform ciao.ro.

Câștigător Chefi la cuțite a mai participat și la alte showuri de cooking

Câștigatorul Chefi la cuțite, Janni, nu este străin de showurile TV. Janni, câștigător Chefi la cuțite, a participat în Germania la un show de cooking care se numște the Taste, dar acolo nu a obținut decât locul al patrulea. La Chefi la cuțite, sezonul 12, Janni a câștigat Marele Premiu

Finaliști Chefi la cuțite

Janni a câștigat finala showului Chefi la cuțite după ce s-a „duelat” cu Ioana și Valentin. Ioana a fost colegă de echipă cu Janni sub bagheta lui Florin Dumitrescu, iar Valentin a făcut parte din echipa lui Chef Sorin Bontea. Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun concurent în finală, toți din echipa lui fiind eliminați în semifinală.

În finală, Janni a reușit să primească cele mai multe voturi din partea juriului format din Chefi profesioniști și a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 12.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.