Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Anglia

Pretul imobilelor in Anglia variaza, iar principalul criteriu are legatura cu zona in care doriti sa locuiti. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Anglia.

0
2982

Pretul imobilelor in Anglia variaza, iar principalul criteriu are legatura cu zona in care doriti sa locuiti. Inchirierea unui studio (garsoniera) pleaca de la minimum 500 de lire pe luna, daca este pozitionata la periferie si urca la pana la peste 1400 de lire, daca se afla in centrul.
Multi romani, aflati la inceput de drum in Anglia, aleg o optiune si mai rentabila si anume, inchirierea unei camere intr-un apartament. Costul camerei ajunge in jur de 200 de lire.

Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Anglia

O garsoniera nu foarte spatioasa, mobilata doar cu strictul necesar si pozitionara la periferia Londrei costa 190 de lire. Atentie, insa, plata este stabilita pe saptamana. La sfarsitul lunii, chiriasul va trebui sa plateasca 760 de lire, potrivit site-urilor de anunturi din Anglia.
Garsoniera se afla pozitionata la 3 minute de mers pe jos de statia de tren Luton.
Pentru doar 40 de lire in plus pe luna, va puteti orienta catre o garsoniera ceva mai spatioasa si renovata recent si situata in Sudburry Hill Station.
Proprietarul cere 800 de lire pe luna, mentionand ca in aceasta suma, facturile sunt incluse.Cei care sunt in cautarea unui spatiu mai mare sunt nevoiti sa plateasca aproape dublu la chirie.
Astfel, pentru un apartament cu 2 camere (dormitor + living + bucatarie open space) proprietarul cere la sfarsitul lunii 1350 de lire.
Apartamentul este complet mobilat si utilat.

Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Anglia

Un apartament duplex cu 2 camere in Londra costa aproximativ 200.000 de lire. Un astfel de apartament este in general situat intr-o casa, dar se desprinde de restul imobilului printr-o intrare separata. Apartamentul poate veni la pachet si cu o gradina privata inclusa.
Pentru un imobil cu 3 camere, sumele cerute pe piata depasesc chiar si pretul de 500.000 de lire. Garsonierele sunt ceva mai ieftine, insa depasesc pretul unui apartament cu 3 camere din Romania, iar preturile sar de pragul de 100.000 de lire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.