A omorât 18 oameni și incă nu a fost prins. Înarmat și periculos a băgat un oraș în lockdown

0
161

Cel puțin 18 oameni au murit în urma unui atac armat al unui bărbat din statul american Maine. Miercuri seară a fost declanșat un adevărat măcel într-un local de bowling din orașul Lewiston.
Robert Card este numele asasinului care a omorât cel puâin 18 oameni și a rănit alte câteva zeci. Atacurile lui Card au început într-o sală de bowling din Lewiston. La scurt timp după măcelul de la bowling, poliția a fost alertată că se trag focuri de armă la un restaurant situat cam la șase kilometri de prima locație a atacurilor. Inițial polițiștiiau declarat că ar fi vorba de doi atacatori la restaurant. dar ulterior s-a stabilit că acelați individ care lovise la sala de bowling a tras și în mai mulți oameni din restaurant.

Printre cei care au scăpat cu viață din atacul de la bowling se numără și unbărbat care s-a ascuns in camera popicelor atunci când a văzut că au început focurile de armă. „Era o seară obișnuită la bowling când a intrat un individ și s-a auzit o pocnitură puternică. Am crezut că s-a spart un balon. Mi-am dat apoi seama că nu a fost un balon și că apăruse un individ care avea o armă. M-am pus pe burtă pe pista de bowling și m-am târât până la lăcașul popicelor. Am stat acolo aproape zece minute, până la sosirea polițiștilor. A fost ceva înspăimântător”, a declarat supraviețuitorul, conform stirileprotv.ro.

Asasinul nu a fost prins

La peste 24 de ore de la atacuri, criminalul se află în libertate și locuitorii orașului în care au avut loc atacurile sunt în lockdown și sunt înspăimântați de cele întâmplate.


Criminalul, de 40 de ani, este ofițer în rezervă al armatei americane cu peste 20 de ani de experiență și este instructor calificat de poligon. Deși se știa de astă vară că atacatorul are probleme psihice, după ce a fost internat într-o clinică de psihiatrie, acesta și-a continuat nestingherit activitatea și a avut acces la arme de foc automate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.