O româncă a fost reținută în Ungaria, după ce a mers pe contrasens pe o autostradă

0
500
FOTO: Police.hu
FOTO: Police.hu

O româncă a fost reținută de polițiștii maghiari, după ce a provocat două accidente în nordul Budapestei. Aceasta mergea pe autostrada de centură M0, însă pe contrasens.

Mai multe echipaje de poliție au pornit spre mașina pe care românca o conducea, după ce au primit mai multe alerte de la alți participanți în trafic. Între timp, un alt apel anunța că mașina care circula pe contrasens a intrat în coliziune cu un tir, dar a plecat mai departe.

Nici când au ajuns-o polițiștii din urmă, șoferița nu a vrut să oprească. Mașina ei s-a izbit de una dintre mașinile de Poliție. Din fericire, nu a fost nimeni rănit. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost reținută.

În urmă cu două săptămâni, un șofer român a rămas fără mașină, după ce a fost prins circulând pe contrasens.

Poliția din localitatea italiană Genova a primit mai multe apeluri de la șoferi îngroziți care semnalau prezența unui microbuz pe constrase pe autostrada A10.

Potrivit La Stampa, microbuzul era condus de un român, avea la bord 7 pasageri și se îndrepta spre România. Polițiștii au stabilit că mașina intrase pe autostradă în apropiere de Genova și a mers o bună bucată pe contrasens, până a intrat pe o altă autostradă.

Șoferul le-a spus polițiștilor că venea din Franța și se îndrepta spre România. Conducătorul a rămas fără permis de conducere, iar microbuzul a fost pus sub sechestru administrativ pentru o perioadă de trei luni.

În luna octombrie a anului trecut, un alt român, în vârstă de 34 de ani, a ajuns în presa europeană pentru că a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens. În fața judecătorilor din South Tyneside, românul a spus că așa se conduce în țara sa, pe cealaltă parte a șoselei.

Potrivit sunderlandecho.com, românul era și în stare de ebrietate la volan și a recunoscut că a băut înainte. Românul a primit o amendă de 1.000 de lire și nu mai are dreptul să conducă pentru o perioadă de 17 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.