Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Spania

Desi in ceea ce priveste piata imobiliara, Spania este o tara mai scumpa decat Romania, anumite oferte promovate de site-urile de anunturi si agentiile de turism le fac competitie celor din tara.

0
2426

Desi in ceea ce priveste piata imobiliara, Spania este o tara mai scumpa decat Romania, anumite oferte promovate de site-urile de anunturi si agentiile de turism le fac competitie celor din tara. Imobile situate in marile orase precum Madrid sau Barcelona ajung la acelasi pret cu cele din zona nordica a Capitalei. Iata cu ce oferte vin proprietarii de apartamente din Spania:

Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Spania

Costul unei garsoniere in Spania se invarte in jurul sumei de 500 de euro sau chiar mai putin.
In Madrid, puteti gasi la pretul de 450 de euro o garsoniera spatioasa, utilata cu toate cele necesare si aproape de zona centrala.
Zona ofera multe supermarket-uri, dar si acces la statia de autobuz care merge spre centru.
In afara capitalei, preturile scad si mai mult. In orasul Pontevedra, proprietarii de imobile cer si 370 de euro pentru o garsoniera, situata intr-un complex rezidential nou contruit.
Imobilul este mobilat si utilat si aveti chiar si acces la garaj.
In Alicante (Valencia) costul unei garsoniere este de 350 de euro, fiind pozitionata la doar 100 de metri de plaja.
Pretul imobilelor se dupleaza odata cu numarul camerelor.
In Barcelona, unul din cele mai vizitate orase ale Europei, preturile varianza intre 700 si 1000 de euro pentru inchirierea unui apartament cu 2 camere. Acelasi apartament cu 2 camere, insa decomandat, situat in Madrid, costa 650 de euro. Camerele sunt situate la mansarda unui imobil, iar utilitatile sunt incluse in acest pret.

Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Spania

Cea mai ieftina garsoniera poate fi achizitionata la pretul de 79.000 de euro si poate urca pana la pretul unui apartament.
Cei care doresc sa cumpere un apartament cu 2 camere in Spania vor scoate din buzunare peste 100.000 de euro.
In Madrid, un penthouse de 71 mp cu terasa si cu 2 camere, pozitionat in apropiete de Gara Centrala Humanes este scos la vanzare cu 140.000 de euro.
Acelasi timp de proprietate, aflat intr-o cladire noua si aproape de Primarie, ajunge si la suma de 250.000 de euro. Imobilul are o suprafata de 81mp.
In Barcelona, un apartament cu 2 camere care nu depaseste suprafata de 75mp este scos la vanzare cu sume curprinse intre 230.000 si 345.000 euro. Pentru un imobil mai spatios, de 115 mp si structurat cu 4 camere, 2 bai si un living, oferta devine tentanta. Cei care sunt interesati sa faca o astfel de achizitie in Barcelona, vor plati suma de 450.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.