Cel mai scurt drum pana in Milano. Cum ajungi cel mai repede cu masina de la Bucuresti la Milano

Cel mai scurt drum pana in Milano , in cazul in care va hotarati sa mergeti cu masina, ajunge la 1624 km parcursi si aproximativ 20 de ore de condus.

0
4124

Cel mai scurt drum pana in Milano, in cazul in care va hotarati sa mergeti cu masina, ajunge la 1624 km parcursi si aproximativ 20 de ore de condus.

Dupa aproape 7,5 ore de condus pana la Vama Nadlac, pe ruta Bucuresti – Pitesti – Valcea – Arad, va mai raman in jur de 1000 de km de parcurs pana la destinatia finala: Milano.

Cel mai scurt drum pana in Milano: Traseul dupa Vama Nadlac

  • Dupa ce intrati in Ungaria, continuati pe M43, iar apoi urmati iesirea E75/M5 catre Budapest/KecskemétIntrati pe M5
  • Urmați iesirea 22-23 pentru E71/M0 catre Traseul 4/Monor/M3/Ukrajna/Nyíregyháza/Liszt Ferenc RepülőtérConduceti spre iesirea E71/M7 către BALATON si intrati pe M7Indreptati-va către Ljubljana/Szlovénia/Zágráb-Zagreb/Traseul 7/Letenye/Horvátország si continuati pe E653/M70
  • Dupa ce intrati in Slovenia, continuați pe A5/E653
  • Peste 30 de km mergeti catre iesirea H3 catre Beljak/Villach/A/Kranj/Ljubljana-sever/Ind.cona-Moste/Lj.Nove JaršeUrmati iesirea din stanga spre A2/E61 catre A1/E70/Zagreb/HR/Novo mesto/Trst/Trieste/I/Koper
  • Ramaneti pe partea dreapta la bifurcatie pentru a continua pe E61, urmati indicatoarele pentru A1/E70/Trst/Trieste/Italy/Koper/Postojna/Reka/Rijeka/Hungary
  • Intrați pe A3/E61
  • Dupa ce ati intrat in Italia, continuați pe E70/RA14 si urmați iesirea spre Venezia/Udine
  • Urmati iesirea spre A51 catre Tangenziale Est/Bologna/Genova/Milano Centro/Aeroporto Linate
  • Urmați ieșirea 10 spre Milano Centro

Cel mai scurt drum pana in Milano: Taxele auto

Portalul vacantacumasina.ro informeaza soferii cu privire la taxele de drum pe care acestia trebuie sa le achite, in drum spre Italia.
Astfel, pe teritoriul Italiei, spre deosebire de Ungaria sau Slovenia, nu exista vigneta, dar toata reteaua de autostazi – cu exceptia catorva tronsoane – este taxata. Taxele sunt ceva mai mari si se achita la fiecare iesire de pe autostrada. De asemenea, exista cateva poduri si tunele cu taxa, precum si un drum turistic pentru care accesul cu masina este contra cost. In plus, un alt dezavantaj ar fi ca odata ce ajungeti in Milano, veti fi nevoiti sa platiti o taxa de aglomeratie, dar si de poluare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.