Chirii la Amsterdam. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Amsterdam

Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Amsterdam. Olanda este una din tarile europene cu cel mai ridicat nivel de trai. Olandezii au un salariu minim pe economie de 1500 de euro, iar pretul chiriilor sunt exorbitante.

0
4323

Olanda este una din tarile europene cu cel mai ridicat nivel de trai. Olandezii au un salariu minim pe economie de 1500 de euro, iar pretul chiriilor sunt exorbitante.
Multi imigranti aleg sa locuiasca mai multi intr-o camera de camin studentesc, pentru a reduce din costuri.
Daca iti doresti mai mult spatiu sau iti doresti sa te stabilesti singur sau cu familia in Olanda, iata cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Amsterdam.

Chirii la Amsterdam. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Amsterdam

In Amsterdam, costul inchirierii unei garsoniere ajunge sa depaseasca suma de 1000 euro, iar din acest motiv, multi prefera o alternativa ceva mai ieftina.
Inchirierea unei camere intr-un imobil, cu acces la bucatarie si la living, va poate reduce cheltuielile la jumatate. Lunar, o astfel de chirie va poate costa 450-500 de euro.
O garsoniera nemobilata de 62 mp costa 1400 de euro pe luna, potrivit ultimelo oferte postate pe site-urile de anunturi.
Chiria pentru un apartament cu 2 camere, mobilat doar in zona bucatariei, spation si cu o suprafata de 102 mp este scos spre a fi inchiriat pentru 2200 de euro.
Pentru un spatiu mai mic, de doar 60 mp, puteti inchiria un apartament cu 2 camere la pretul de 1650 de euro. Imobilul este situat intr-o veche cladire olandeza, aproape de centru si este mobilat si utilat.

Chirii la Amsterdam. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Amsterdam
In Olanda, cei care se hotarasc sa faca achizitii de viitor, se orienteaza, in general, spre case si apartamente. Din acest motiv, oferta pentru cumpararea de garsoniere este una lmitat, multi preferand sa le pastreze pentru a le da spre inchiriere.
Un apartament cu 2 camere ieftin poate fi achizitionat cu suma de 165.000 euro, insa va fi nevoie sa faceti investitii serioase odata ce intrati in posesia lui.
Un al apartament, tot cu 2 camere si cu o suprafata utila de 50mp costa 325.000 de euro. Pretul piperat este dat si de faptul ca imobilul vine si cu gradina inclusa in pret.
Cu cel putin 100.000 euro mai mult veti plati daca va doriti un apartament de 3 camere si cu o suprafata utila de 91 mp. Pentru un astfel de imobil, sumele variaza si sunt intre 450.000 si chiar peste 500.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.