Cazul Violetei Varga, femeia numita inspector scolar la Arad. A obtinut postul fara concurs si a starnit numeroase controverse cu fizicul ei

Cazul Violetei Varga, femeia numita inspector scolar la Arad a fost larg dezbatut in presa, in ultimele zile.

0
4327

Cazul Violetei Varga, femeia numita inspector scolar la Arad a fost larg dezbatut in presa din Romania, in ultimele zile. Violeta Varga a fost numita noua inspectoare de la ISJ Arad, la inceputul acestei saptamani. Tanara din Arad s-a bucurat de aceasta functie doar 24 de ore. La scurt timp dupa anuntul oficial al ocuparii postului din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Arad, Violeta Varga si-a prezentat demisia.
Potrivit greatnews.ro, anuntul demisiei brunetei a fost facut printr-un comunicat de presa, venit din partea ISJ Arad, ca urmare a scandalului creat de femeie in presa. Informatiile aparute in publicatiile online si la posturile de televiziune ridicau semne de intrebare cu privire la aptitudinile si capacitatea Violetei Varga de a ocupa functia in care a fost numita. Fotografiile extrem de sexy si, pe alocuri, vulgare, machiajul strident si hainele decoltate contrabalansau cu notiunile de scoala, educatie si formare.
“Ca urmare a articolelor aparute in presa, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Scolar Judetean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis sa renunte la functia pentru care a fost numita”, se arata in comunicatul oficial.

Cazul Violetei Varga, femeia numita inspector scolar la Arad. Cum a fost numita Violeta Varga in functia de inspector scolar pentru „educatie permanenta”

Potrivit romanialibera.ro, motivele pentru care Violeta Varga a fost considerata potrivita pentru acest post nu au putut fi stabilite. CV-ul sus numitei nu a fost facut public si nici activitatile profesionale anterioare.
Mai mult, ascensiunea Violetei a fost una rapida. In doar o luna, ea a trecut de la postul de director adjunct la Centrul Scolar de Educatie Incluziva la cel de Inspector Scolar pentru Management Institutional si Educatie Permanenta.
Conform specialarad.ro, profesia de baza a fostei inspectoare scolare ar fi aceea de logoped.

Fotografiile provocatoare de pe Facebook i-au adus ghinion in cariera

Cazul Violetei Varga, femeia numita inspector scolar la Arad, a starnit valva pe retelele de socializare, mai ales datorita contului sau personal de Facebook. Romanii s-au aratat contrariati de faptul ca o tanara precum este ea, ce pare mai degraba preocupata de machiaj, operatii estetice si tinute cat mai sexy, ar putea sa isi faca treaba la Inspectoratul Scolar Arad.
„Doamna profesor a fost propusa pentru ocuparea acestui post prin adresa nr. 841/M/06.09.2017 transmisa catre Ministerul Educatiei Nationale si a obtinut avizul MEN prin adresa nr. 2085/DGMP/13.09. 2017 Precizam ca doamna prof. Violeta Varga a indeplinit conditiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME si a depus la secretariatul ISJ Arad CV si acord scris privind ocuparea functiei mentionate”, se mai arata in comunicatul de presa al ISJ Arad.

Potrivit presei locale, Violeta Varga este o apropiata a Florentinei Horgea, prefectul PSD al judetului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.