Chirii la Viena. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera la Viena

Viena este una din capitalele europene cele mai scumpe, iar acest lucru se reflecta si in imobiliare. Chirii la Viena. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera la Viena.

1
6217

Viena este una din capitalele europene cele mai scumpe, iar acest lucru se reflecta si in imobiliare. Pretul unei garsoniere cu greu poate fi gasita sub 1000 de euro. De multe ori, cei care isi cauta cazare pe termen indelungat in capitala Austriei aleg sa imparta o camera dintr-un apartament cu alti locatari. Chiria lunara pentru o camera ajunge la aproximativ 500 de euro.

Chirii la Viena. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera la Viena

Garsonierele in Viena nu sunt spatioase, iar multe din ele au o suprafata cuprinsa intre 19 mp si 33 mp.
Pretul urca in functie de pozitia imobilului in oras, dar si de nivelul de confort.
Pretul unui studio (garsoniera) in zona centrala, aproape de Palatul Schoenbrunn ajunge la 1100 euro. Garsonierele sunt mobilate modern si asigura tot confortul necesar.
Spre deosebire de cele din zona centrala, o garsoniera situata in nordul Vienei si ceva mai putin luxoasa costa 800 euro.
O garsoniera de doar 19 mp si si care se afla incorporata intr-o casa costa 650 euro.
Un apartament cu 2 camere in Viena poate fi inchiriat pentru 1350 euro pe luna. Potrivit site-urilor de anunturi imobiliare din Austria, imobilul are o suprafata de 65 mp si este situat intr-o cladire veche, care dateaza din anul 1940.
Pentru un apartament cu 3 camere, proprietarii cer aproape 3000 euro, iar uneori, suma sare de acest pret. Un astfel de apartament situat langa Gradina Zoologica Schoenbrunn este scos spre a fi inchiriat cu 2712 euro.

Chirii la Viena. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera la Viena

Cea mai ieftina garsoniera de vanzare in Viena de pe site-urile de anunturi imobiliare figureaza cu suma de 130.000 euro.
Garsoniera are 39 mp si se vinde mobiliat, avand asigurata si parcarea.
In schimb, un imobil cu 2 camere si o suprafata de 73 mp poate fi achizitionat cu 183.000 euro.

1 COMENTARIU

  1. Buna Cristina , numele meu este Sorin , si sunt un cetățean Româno American . As dori sa fac o investiție in Imobiliare in Viena . Ce consilii ai putea să-mi dai ? Mulțumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.