Cele mai frumoase orase europene de vizitat iarna

Anotimpul rece nu ar trebui sa fie un impediment pentru iubitorii de calatorii. Cele mai frumoase orase europene de vizitat iarna au un farmec cu totul aparte, mai ales atunci cand zapada face parte din peisajul general.

0
1825

Anotimpul rece nu ar trebui sa fie un impediment pentru iubitorii de calatorii. Cele mai frumoase orase europene de vizitat iarna au un farmec cu totul aparte, mai ales atunci cand zapada face parte din peisajul general.

Iata cateva din destinatiile europene cu care va puteti delecta chiar si in sezonul rece.

Cele mai frumoase orase europene de vizitat iarna. Venetia, Italia

Venetia este unul din cele mai romantice orase ale Europei. Cu atat mai mult cu cat din 23 ianuarie si pana in 9 februarie are loc celebrul Carnaval de la Venetia. Strazile sunt pline de culoare in aceasta perioada datorita mastilor colorate, muzica si atmosfera de petrecere.
Va puteti relaxa la o plimbare in oras, sa va delectati cu un vin fiert si sa incercati tarabele cu dulciuri. Plimbarile cu gondola pot fi facute si iarna sau puteti incerca patinoarul din centrul orasului.

Cele mai frumoase orase europene de vizitat iarna. Praga, Cehia

Capitala ceha pare desprinsa din povesti in timpul sezonului rece. Cladirile cu arhitectura aparte, strazile pietruite, acoperite de zapada, dar si felinarele pe gaz care lumineaza drumurile, ofera un farmec aparte Pragai.

Cele mai frumoase orase europene de vizitat iarna. Abisko, Suedia

Daca frigul nu te sperie, poti incerca o calatorie de neuitat intr-unul din cele mai nordice puncte ale Europei.
Orasul suedez Abisko este perfect de vizitat la inceputul iernii, atunci cand poti admira luminile nordului.
pe langa jocul fantastic al aurorei boreale, turistii pot schia, patina sau sa viziteze unul din primele hoteluri de gheata construite din lume.

Cele mai frumoase orase europene de vizitat iarna. Tallin, Estonia

Pe langa arhitectura spectaculosa si zapada care confera orasului un aer medieval, in capitala Estoniei au loc numeroase evenimente culturale.
Festivalul de Iarna din Tallinn (Tallinn Winter Festival) se desfasoara aici în fiecare an si este dedicat iubitorilor de muzică clasica.

Cele mai frumoase orase europene de vizitat iarna. Granada, Spania

Desi vremea in Spania este prietenoasa si pe timpul iernii, in sudul tarii, pasionatii sporturilor de iarna se pot distra aici.
Orasull Granada poate fi o alternativa pentru city break-urile din timpul iernii. In aceasta perioada, Spania este mai putin aglomerata si mult mai ieftiba.
In Sierra Nevadas exista exista 102 kilometri de partie, care sunt uşor de accesat prin intermediul a 29 instalatii pe cablu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.