Un român a fost salvat de la moarte, în SUA, din apele golfului San Francisco

0
597
FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Un român a văzut moartea cu ochii și a avut parte de o adevărată minune. Acesta a căzut în apele golfului San Francisco și era deja în stare de hipotermie. Norocul său a fost că o echipă de pescari sportivi l-a observat și l-a scos repede din apă.

Românul le-a spus pescarilor că era de 10 minute în apă. Când le-a spus că e din România, pescarii au devenit curioși: „România? Ești la ceva distanță de casă. Ai înotat până aici?”

După mai multe minute, când a reușit să-și apropie temperatura corpului de cea normală, românul le-a mulțumit salvatorilor și le-a spus cum a ajuns în apele Pacificului. Acesta lucra pe o navă, s-a dezechilibrat și a căzut în apă. În mod ciudat, niciunul dintre colegii săi n-ar fi observat că a căzut și nimeni n-a dat alarma către autorități.

„Începuse să se instaleze hipotermia, îi era extrem de frig și era vizibil că în jurul ochilor începuse să se învinețească”, a declarat pescarul Joey Gomez.

După ce i-au dat un pahar cu rom ca să se mai încălzească, l-au dus pe nava pe care lucra. „Mă bucur foarte tare că am ieșit ieri la pescuit. Sunt fericit că am salvat o viață. Poate că nu-l vom mai vedea niciodată pe omul acela, însă știu că avem un prieten în România”, a mai spus Joey Gomez.

Pescarul este destul de cunoscut printre colegii săi de undiță, iar românul poate spune că s-a născut a doua oară. În luna iulie a acestui an, Joey Gomez a filmat un „pește uriaș” care s-a învârtit în jurul bărcii, în golful San Francisco, timp de aproape 30 de minute. În scurt timp și-au dat seama că este vorba despre un mare rechin alb.

Iată momentul în care românul este salvat de pescarii americani din golful San Francisco:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.