Biserici romanesti in Milano. Cum ajungi la ele

0
1641
biserici in milano

Biserici romanesti in Milano, locuri pe care le viziteaza cei care s-au stabilit in strainatate. Asa ajungi la ele. Pretul calatoriei este mic si timpul petrecut in trafic scurt. Mai jos gasesti Parohiile preferate ale romanilor stabiliti in Milano.

Biserica Crestina Baptista Romana Maranata Milano – o gasesti la adresa Via Pinamonte da Vimercate, 10, 20121 Milano MI, Italia. Ca punct de reper ai Porta Tenaglia, care se afla la circa 10 minute distanta de mers pe jos. In zona ai statia de metrou Moscova, asa ca e destul de usor sa ajungi aici cu transportul in comun si nici nu pierzi timp cautand loc de parcare. Pentru mai multe informatii despre acest lacas de cult nu uita ca ai la dispozitie si site-ul lor pe care il poti accesa de aici.

Biserici romanesti in Milano

Un alt lacas de cult preferat de romanii stabiliti in Lombardia este Biserica Ortodoxa, din Milano, se afla la adresa Via S. Gregorio, 5, 20124 Milano MI, Italia, iar ca punct de reper ai Fondazione Boschi Di Stefano. Si aceasta este o zona in care ajungi foarte usor cu metroul. Statia Lima se afla la circa 15 minute de mers pe jos.

Parohia Ortodoxă Română, in italiana Parrocchia Ortodossa Romena , se afla la adresa 13, Via Edmondo de Amicis, 20123 Milano MI, Italia. Acesta este locul preferat al romanilor care au ales sa paraseasca tara. Biserica se afla langa Parco Giovanni Paolo II, iar pentru programul slujbelor acceseaza pagina de Facebook de aici. 

biserici romanesti in milano

Zona este destul de frumoasa asa ca plimbarea o sa te relaxeze destul de mult. Poti chiar sa mergi prin parcul Giovanni Paolo II daca vrei sa fii sigur/a ca ajungi si mai repede. Daca alegi sa ajungi aici cu transportul in comun poti sa vii pana la statia Colonne Di S. Lorenzo cu tramvai, care este cea mai apropiata statie de Parohia Ortodoxa Romana din Milano.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.