O badantă a aruncat în stradă trupul bătrânului pe care îl îngrijea

0
463
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com

Trupul neînsuflețit al unui bătrân în vârstă de 84 de ani a fost găsit pe o stradă din apropierea spitalului G. Rummo din orașul italian Benevento. Potrivit Il Giornale, oamenii legii au descoperit că italianul a fost abandonat în mijlocul drumului după ce a murit de către badanta sa, în vârstă de 64 de ani.

Corpul bătrânului era învelit într-o pătură și îmbrăcat în pijamale și a fost văzut de trecători care au sunat imediat la numărul de urgență. După cercetările făcute de carabinieri s-a constatat că era vorba despre Mario Rocco Castellano, în vârstă de 84 de ani, din Grottaminarda, Avellino.

Principala suspectă a fost femeia care îl îngrijea de 12 ani. Aceasta a mărturisit în fața anchetatorilor că bătrânul ar fi murit din cauze naturale acasă. Aceasta a mai explicat că după ce a fost convinsă că bărbatul a murit, l-a pus în mașina ei și i-a „îndeplinit voința pensionarului care i-ar fi cerut ca atunci când va muri să-l ducă și să-l lase oriunde, dar să fie cât mai departe de familia lui”.

Faptele au fost confirmate de imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din zonă.

Potrivit Rotalianul.com, pe lângă acuzația că a ascuns cadavrul bătrânului, potrivit procurorului femeia nu a avut grijă de bătrân în mod corespunzător atribuțiilor sale: „obliga  victima să trăiască în interiorul locuinței sale în condiții de igienă precare, nereușind să-l hrănească și să-l îngrijească în mod corespunzător până când aceste condiții i-au cauzat decesul”.

Îngrijitoarea româncă a fost arestată și dusă la centrul de detenție Capodimonte din Benevento. Procurorii urmează să stabilească clar ce s-a întâmplat și e foarte posibil să o supună și la un control psihiatric pentru a stabili dacă are discernământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.