Germania. Un șofer român de TIR a fost implicat într-un accident grav cu 12 mașini

0
477
FOTO: Polizei Delmenhorst/Oldenburg-Land/Wesermarsch @Polizei_DEL
FOTO: Polizei Delmenhorst/Oldenburg-Land/Wesermarsch @Polizei_DEL

Din cauza ceții, pe autostrăzile din Germania au fost probleme de circulație. Cel mai grav accident a avut loc pe autostrada germană A1. Nu mai puțin de 12 mașini s-au ciocnit în lanț.

Potrivit unor martori, unii dintre cei implicați în accident ar fi români. Camera de bord instalată pe bordul unui TIR condus de un șofer român a filmat momentul în care intră în porțiunea de ceață densă.

Pe imagini se poate vedea că vizibilitate este foarte redusă și se disting doar luminile farurilor. Unul dinte cei implicați în accident a povestit că până la intrarea în porțiunea ceață densă, vizibilitatea era foarte bună și drumul uscat.

Serviciile de intervenție au ajuns cu dificultate în zona accidentului din cauza blocării unui sens al autostrăzii și a condițiilor de ceață densă.

Nu a fost singurul loc în care au avut loc accidente. Evenimente rutiere au mai fost și pe Autostrada A2, în apropierea orașului Dortmund, dar și pe Autostrada A42, între localitățile Bottrop și Oberhausen. Nouă persoane au fost rănite după ce nu mai puțin de 17 autovehicule au fost implicate în diverse caramboluri.

Alte 12 persoane au fost rănite în urma unui accident în lanț care s-a întâmplate pe autostrada A21, în zona Itzehoe. Potrivit poliției germane, toate accidentele au avut loc din cauza condițiilor de ceață foarte densă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.