Crimă în stil mafiot. O româncă a plătit uciderea soțului ei, un italian

0
541
FOTO: paologhedini/Pixabay.com
FOTO: paologhedini/Pixabay.com

O femeie din județul Galați ar fi plătit cu 2.500 de lei doi bărbați din satul natal pentru a-l omorî pe soțul ei italian. Anchetatorilor le-a declarat că unul dintre cei plătiți e amantul ei.

Femeia are 31 de ani și este din localitatea Buciumeni, iar soțul ei italian are 64 de ani. Ea le-a spus polițiștilor că soțul devenea agresiv în momentul în care consuma alcool și că ar fi vrut să-i dea o lecție.

I-a chemat acasă pe cei doi bărbați, amantul ei, în vârstă de 21 de ani și un prieten al acestuia, de aceeași vârstă, și i-a plătit pentru a-l bate pe italian. Crima a avut loc în ultima zi a anului trecut și a fost anunțată la 112 chiar de femeia care i-a plătit pe bătăuși.

Polițiștii au extins cercetările în momentul în care au descoperit mai multe leziuni suspecte pe cadavrul italianului. Inițial, femeia a spus că ar fi vorba despre un accident casnic.

”Una dintre persoanele care au săvârșit agresiunea asupra victimei este o persoană cu care inculpata avea o relație extraconjugală, un bărbat în vârstă de 21 de ani, iar cel de-al doilea este tot de 21 de ani, care locuiește în Brașov și a venit pentru o scurtă perioadă de timp în localitatea Buciumeni.

Inculpata a susținut că a dorit să îi ofere o corecție soțului, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpați susțin că au dorit același lucru, respectiv că l-au lovit pentru a-l intimida”, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, citat de viațaliberă.ro.

Judecătorii gălățeni au emis mandate de arestare de 30 de zile pe numele celor doi bătăuși și a femeii. Tinerii sunt acuzați de omor cu premeditare, iar femeia de instigare la săvârșirea acestei infracțiuni.

Românca s-a căsătorit cu italianul de la vârsta de 18 ani. Atunci, acesta avea 51 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.