Locuri de munca in Danemarca. Salarii de 2000 de euro

Locuri de munca in Danemarca. Salarii de 2000 de euro. Se cauta romani pentru locuri de munca in Danemarca pentru ocuparea unor posturi din diferite domenii

0
3220

Se cauta romani pentru locuri de munca in Danemarca pentru ocuparea unor posturi din diferite domenii: constructii, agricultura, reparatii, rafinarii, iar salariul poate atinge si 2000 de euro.

Iata cele mai noi oferte venite din partea angajatorilor

Locuri de munca in Danemarca. Salarii de 2000 de euro

Se cauta  persoane dornice sa lucreze in agricultura atat cu experienta cat si fara. Angajatorii au oferte atat in cultivarea plantelor, cat si in creșterea si ingrijirea animalelor sau in alte munci conexe ex. reparatii, renovari, operare diferite utilaje.

Se ofera:

– Contract legal inregistrat in Danemarca, asigurare platita.
– Proiectele sunt pe termen lung, dar si pe perioade mai scurte.
– Salar competitiv in functie de experienta.
– Cazare asigurata gratuit cu utilitati incluse, pe teritoriul fermei.
– Organizarea calatoriei.
– Cartela telefonica cu numar danez.
– Nu percepem nici un fel de commission.

Cunoasterea limbii engleze, nivel de baza este obligatorie. Pentru mai multe informatii, accesati AICI. 

Locuri de munca in Danemarca. Salarii de 2000 de euro

Se recruteaza personal calificat cu experienta, vorbitori de limba engleza, cunostinte plan desen tehnic/izometrie pentru lucrari de constructii noi reparatii si productie santiere navale/rafinarii.
Contractele de munca sunt semnate direct cu angajatorul si sunt incluse asigurarile sociale/medicale,transportul este platit de angajator.
Persoanele interesate sunt rugate sa trimita C/V in limba engleza si copie dupa autorizatia de sudor la adresa de email al societatii  sau se pot prezenta pesonal la sediul societatii care isi are sediul in Galati intre orele 10:00 – 16:00. Pentru mai multe informatii, accesati AICI.

Locuri de munca in Danemarca. Salarii de 2000 de euro

Grindsted Agricultural College este o scoala agricolă in Danemarca, cu multi ani de experienta in educarea studenților agricoli internationali.
Colegiul Agricol Grindsted va ofera o șansa de a invata despre agricultura modern si de a folosi aceasta educatie in viitorul vostru pentru a va gasi un loc de munca bun in domeniul agricol agricol, in străinătate sau in tara dumneavoastra.
Perioada de contract pentru activitatea in Danemarca este de 2 ani, incepând cu luna august sau luna ianuarie si consta in 9 luni de studiu la colegiu iar in restul perioadei se vor castig bani lucrand o ferma. Pentru mai multe informatii puteti afla daca veti scrie la adresa email: ovidiu(at)teachers.org, persoana de contact Ovidiu Avarvarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.