O româncă a fost împușcată de un italian, în Foggia

0
526
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com

Localitatea italiană Cerignola, din provincia Foggia, a fost zguduită de o tragedie. Un italian și-a împușcat vecina de casă, o româncă, precum și soția, apoi s-a sinucis. Românca a murit la spital, în urma rănilor suferite, în timp ce soția se află acum în stare critică la spital.

Cele două case se aflau la marginea localității Cerignola, într-o zonă agricolă. Cele două femei împușcate erau foarte bune prieten. Românca, Luminița Brocan, avea 55 de ani, iar italianca, Giuseppina Pantone, avea 65 de ani.

Potrivit presei locale italiene, românca se afla în casa prietenei ei, când, din motive încă necunoscute, au fost atacate de Francesco Ciuffreda, în vârstă de 69 de ani. Potrivit anchetatorilor, nu este încă foarte clar dacă prima dată a fost împușcată româncă și apoi soția lui.

Potrivit Rotalianul.com, întreaga scenă de după atac a fost descoperită de fiul soților italieni, care a alertat imediat autorităților și și-a transportat mama la spitalul Tatarella din Cerignola, de unde a fost dusă cu un elicopter la spitalul din San Giovanni Rotondo.

Investigatorii trebuie să descopere acum care a fost motivul pentru care s-a produs această tragedie. Până acum, carabinierii nu au descoperit niciun bilet de adio din partea bărbatului și nu rezultă din nicio relatare a vreunui martor că ar fi existat conflicte sau divergențe între vecini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.