Locuri de muncă în Germania. Salarii de peste 2.000 de euro

0
956
FOTO: marcin049/Pixabay.com
FOTO: marcin049/Pixabay.com

O companie germană din Landul Hessa este în căutare de angajați români. Aceste locuri de muncă în Germania sunt ca lucrători în producția de alimente și băuturi.

Activitatea presupune furnizarea și producerea bazelor pentru producția de băuturi, documentarea etapelor de lucru în sistemul IT, lucrări de curățenie, repesctarea normelor privind igiena, securitatea muncii și protecția mediului.

Se cere pentru aceste locuri de muncă în Germania „calificare profesională și/sau experiență în domeniul producției alimentare, disponibilitate de lucra în trei schimburi și în weekend, atenție, flexibilitate, spirit de echipă”.

Cei interesați trebuie să aibă cunoștințe bune de limba germană. Salariu oferit este cuprins între 2.476 și 2641 de euro brut pe lună.

Se acordă sprijin în vederea găsirii unei locuințe, se poate obține sprijin financiar pentru cheltuielile de transport în Germania, prin programul de mobilitate „Your First EURES Job”.

Contractul pentru aceste locuri de muncă în Germania este pe perioadă determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu normă întreagă (40 de ore/săptămână). Puteți aplica pentru aceste locuri de muncă în Germania până pe 29 mai. Detalii puteți afla adresându-că agențiilor județene de ocuparea forței de muncă sau la acest link.

Locuri de muncă în Germania pentru mecanici de locomotivă

Cei care au experiență în sectorul feroviar se pot angaja la cea mai mare companie germană din acest sector. Se caută mecanici de locomotivă.

Salariul oferit este de 1.234,20 euro brut/lună, în primele 6 luni, cât se derulează cursul de limba germană, la 33 ore lucrate/săptămâna, 2.614 euro brut/lună, pe perioada derulării cursului de calificare, la 39 ore lucrate/săptămână și, începând cu 3.027 euro brut/lună, la 39 ore lucrate/săptămână, după încheierea cursului de calificare.

Angajatorul spune că oferă curs gratuit de limba germană pe o perioadă de 6 luni, până la nivelul B2, curs gratuit de calificarea profesională ca mecanic locomotivă pentru transport regional de pasageri, pe o perioadă de 10 luni.

De asemenea, se asigură cazare gratuită în timpul cursului de limba germană, iar după aceea se acordă sprijin în vederea găsirii unei locuințe și subvenție pentru plata chiriei. Cei care se angajează pot primi și diverse sporuri, potrivit anunțului.

FOTO: marcin049/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.