Medicamente interzise in Egipt. Atentie mare

0
4206
medicamente interzise in Egipt

Medicamente interzise in Egipt. Pentru cetatenii romani care se afla temporar In Egipt, in scop turistic, se recomanda cu insistenta procurarea unei asigurari medicale de calatorie valabila pe intreaga durata a sederii.

Persoanele angajate pe baza de contracte de munca în Egipt pot Incheia asigurari medicale la firmele specializate, prin compania angajatoare, aceasta fiind una dintre conditiile de angajare în munca.

Medicamente interzise in Egipt

Medicamentele necesare uzului personal si articolele noi cu valoare de pana la 100 lire egiptene sunt de asemenea scutite de taxele vamale, cu conditia sa nu faca obiectul comercializarii.

Este interzisa introducerea în Egipt a urmatoarelor articole: substante anabolizante, substante explozive, munitii, armament, casete video care contravin uzantelor islamice. Producerea si traficul de droguri sunt pedepsite foarte aspru, putandu-se ajunge la pedeapsa cu moartea. Între substantele halucinogene este considerat si macul.

Medicamente interzise in Egipt

O femeie a fost arestata

Anul trecut, Laura Plummer, in varsta de 33 de ani, a fost arestata dupa ce in bagajul ei au fost gasite 290 de comprimate de Tramadol, un analgezic care este legal in Marea Britanie, insa interzis in Egipt.

Medicamente interzise in Egipt

La vremea respectiva familia tinerei sustinea ca tabletele erau pentru un prieten egiptean, care i s-a plans de dureri severe de spate, insa autoritatile n-au tinut cont de declaratiile acestora.

Dupa ce i-a fost descoperita cantitatea mare de medicamente, Laura a fost condamnata la trei ani de inchisoare si a fost obligata sa plateasca o amenda de peste 4.000 de lire sterline, scria Daily Mail.

Ce este Tramadolul

Tramadolul este un analgezic din clasa opioidelor cu actiune centrala utilizat pentru tratarea durerilor de intensitate moderata, severa, acute si cronice. Un comprimat contine clorhidrat de tramadol 50 mg şi excipienti: lactoza, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu.

Nu se recomanda utilizarea tramadolului ca substituent la persoanele dependente de morfina sau alte opioide, deoarece nu previne aparitia sindromului de abstinenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.